Skocz do zawartości
szymi

Sex Gry

Rekomendowane odpowiedzi

a w zwykla butelke lub pokera ?

i tutaj się zgadzam

butelka i tak .............w końcu przebije wszystkie gry i zabawy:):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można by wymyślić grę w stylu "escape room". Fajny scenariusz i "drużyna" rozwiązuje zagadki, żeby dobrać się do Hotki i...
Pewnie nie o to chodziło autorowi, ale mnie się jakoś od razu skojarzyło.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rrr przyniósł do domu "Gierki Małżeńskie". Towarzystwo, które bawiło na niedawnej imprezie, grę obejrzało i odłożyło na półkę, decydując się na inną formę rozrywki ;) Przyznaję, że jeszcze w to nie graliśmy, ale granie po to, by ktoś komuś w ramach zwycięstwa musiał wystawić voucher na usługi seks/sprzątanie/ gotowanie.... Jakoś tak pensjonarsko to brzmi. Małomiasteczkowo. Rrr pozwala mi na takie dzikie wybryki, że otrzymanie od niego vouchera na trzygodzinne seks-spotkanie nie jest aż taką atrakcją ;) Być może gra w kalambury (jedna z opcji zabawy w "Gierkach Małżeńskich") dostarcza dreszczy emocji, o które jej nie podejrzewam.

Jeśli ktoś lubi weselne klimaty, może się bawić w rozpoznawanie po dotyku kolan małżonki (w naszej cuckoldowej wersji -kolan kochanki).

Kiedyś był tu temat, nie pamiętam już dokładnie o czym, bo wprost o grach na pewno nie, i ktoś zaproponował zabawę dla par swing - spotyka się ich kilka, kluczyki od aut lądują na stole i panie losują, z kim jadą się bawić :) Ciekawe, o ile każdy każdemu się choć trochę podoba. Może zrobimy taki zlot, co myślicie? :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moze cos takiego :

post-8255-0-41407400-1454511800_thumb.jpeg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozbierane szachy? Jeśli ktoś lubi długą grę wstępną.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może chodzi o jakies gry na Playstation ?????

ale move

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może chodzi o jakies gry na Playstation ?????

akurat wirtualna zabawa w tym klimacie absolutnie mnie nie zadowala...  ale co kto lubi zbyszek ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

akurat wirtualna zabawa w tym klimacie absolutnie mnie nie zadowala...  ale co kto lubi zbyszek ;)

a tak sorki

przeoczyłem, wielkość Twojego realnego doświadczenia

sorki jeszcze raz

powinienem wcześniej zajrzeć na profil ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólny Zlot kilka par:

Panowie siadają na krzesłach i pokazują swoje fiuty. Jedna z Pań ( losowo wybrana - np. gra w butelkę)  po dotyku dłonią musi rozpoznać , który to jest ten jej fiut...jak się pomyli i wybierze nie właściwego Pana - Pani jest jego.

Oczywiście granice nagród  (co Pan może zrobić z ewentualnie przegrana Panią) trzeba ustalić przed zabawą.

Bardziej hardcorowa wersja to rozpoznanie ustami.

W innej wersji to Panie siadają na krzesłach - już nie będę pisał jakich części ciała Panowie muszą dotknąć np. językiem aby rozpoznać swoją Panią. :redevil:

No ale do takich zabaw potrzebna jest wspólna akceptacja - nikt nie może tego robić - bo tak wypada skoro już "tutaj jestem".

;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...