Skocz do zawartości
szymi

Sex Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie dziękuję za miłe słowa. Twoje posty też są genialne.

- są, to prawda, ale bledną, przy Twojej galerii, którą to dopiero teraz zauważyłem. Super.

Teraz też należycie oceniam zloty, o których napisałaś.

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm Koci

godne pochwały posty geniealne Zlotej Rybki, chwaliłeś nie widząc galerii, czyż nie o to chodzi

w końcu liczy się wnętrze czlowieka

ale z drugiej strony, to co Ty robisz na tym forum, jakie galerie oglądasz

że dopiero teraz zauważyłeś galerię Złotej Rybki???

:shock:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm Koci

godne pochwały posty geniealne Zlotej Rybki, chwaliłeś nie widząc galerii, czyż nie o to chodzi

Zbyszku, bez przesady ;) Na Forum jest mnóstwo pięknych kobiet. Dawno niczego nowego nie wrzucaliśmy, więc masz wątek tkwi gdzieś w historii ;) Stąd, można nie wiedzieć, że istnieje.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

............................................Na Forum jest mnóstwo pięknych kobiet.

ależ oczywiście że tak, zgadzam się w 100%

ale żeby nie wiedzieć??? :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wrócić do meritum.

Na większej imprezie przebierańców można się bawić w zgadywanie za kogo przebrali się uczestnicy. Ostatnio też grzecznie pytałam, jak nazywa się przebranie jednej pięknej pani ;)

Ciekawe są też przebrania rodziców na balach karnawałowych z dziećmi ;) W przedszkolu naszej córki kilka pań było przebranych chyba za króliczki Playboya, bo miało futrzane uszka, muszki z brylnacikami i ogonki :) Mam taki sam zestaw i na sto procent wiem, że to nie wyszło że sklepu z przebraniami dla dzieci ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wrócić do meritum.

(...) Mam taki sam zestaw i na sto procent wiem, że to nie wyszło że sklepu z przebraniami dla dzieci ;)

- dzieci też rozróżniają. :)

Człowiek jest od początku seksualny, a do tego komputer i internet to naturalne dziecięce środowisko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm Koci

- wnętrze... też :)

- można odwrócić Twoją wątpliwość i pytać - Co Ty robisz nad tym, co oglądasz i czytasz, skoro nie lajkujesz moich postów. :)

Ja jak się zorientowałem, co do swojej gafy, od razu posypałem się popiołem. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci natychmiast zalajkowalem

Jednak galeria Złotej Rybki...... Wygrywa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci natychmiast zalajkowalem

- masz szczęście. :)

Jednak galeria Złotej Rybki...... Wygrywa.

- polityczniej będzie, jeżeli przyjmieMy, że to całkiem inne konkurencje. :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo:ze studenckich czasów pamiętam...."słoneczko" i "kamienne twarze"....ech,ostro było....

Dawaj regulamin kamiennych, bo nie znam :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...