Skocz do zawartości
szymi

Sex Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Wspólny Zlot kilka par:

Panowie siadają na krzesłach i pokazują swoje 

(...)

No ale do takich zabaw potrzebna jest wspólna akceptacja - nikt nie może tego robić - bo tak wypada skoro już "tutaj jestem".

;)

- dobre, bo zawiera losowość "kary" i pozbawienie zmysłu widzenia. To zadziała także w trójkę. :)

- oczywiste. Zawsze można sobie przede wszystkim wytłumaczyć, że to tylko... zabawa. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- dobre, bo zawiera losowość "kary" i pozbawienie zmysłu widzenia. To zadziała także w trójkę. :)

- oczywiste. Zawsze można sobie przede wszystkim wytłumaczyć, że to tylko... zabawa. :)

ale tutaj nie ma nic do tłumaczenia...to jest zabawa dla osób w klimacie. Ma być śmiech, namiętność , podniecenie a zaciągając powietrze nosem masz czuć unoszący się dookoła zapach seksu i pożądania - ot taka zabawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale tutaj nie ma nic do tłumaczenia...to jest zabawa dla osób w klimacie. 

- jest jednak różnica między tym 'jak ma być', a 'jak wyjdzie'. :)

Elementu racjonalizacji, która pomaga ludziom funkcjonować w ekstremalnych sytuacjach, ja nie wymyślam, a jedynie go zauważam. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- jest jednak różnica między tym 'jak ma być', a 'jak wyjdzie'. :)

Elementu racjonalizacji, która pomaga ludziom funkcjonować w ekstremalnych sytuacjach, ja nie wymyślam, a jedynie go zauważam. :)

Dla Ciebie to jest ekstremalna sytuacja dla mnie nie. Właśnie dla tego na takie"Zloty" nie jeżdżą osoby z przypadku.... ;) - to jest gra nic więcej.

Moja gra aby było jaśniej.  Kogo ona przerasta nie wchodzi. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie to jest ekstremalna sytuacja dla mnie nie. Właśnie dla tego na takie"Zloty" nie jeżdżą osoby z przypadku.... ;) - to jest gra nic więcej.

Moja gra aby było jaśniej.  Kogo ona przerasta nie wchodzi. ;)

- nie miałem i nie mam odmiennego zdania. :) 

Także nie trzeba mi nic wyjaśniać, czy przekonywać. :)

Na zlot może pojechać właściwie każdy, kto dojedzie. :)

Nie widzę sensu wprowadzać elementu personalnego. Dość czytelnych sugestii.

Każdy musiał mieć swój pierwszy raz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- nie miałem i nie mam odmiennego zdania. :)

Także nie trzeba mi nic wyjaśniać, czy przekonywać. :)

Na zlot może pojechać właściwie każdy, kto dojedzie. :)

Nie widzę sensu wprowadzać elementu personalnego. Dość czytelnych sugestii.

Każdy musiał mieć swój pierwszy raz.

No właśnie się trochę nie rozumiemy. Na zlot pikowy do Łodzi może przyjechać każdy ( inny jest jego charakter)  ale na "Taki Zlot" o którym ja napisałem już nie.

Moja gra nie jest adresowana dla osób , dla których jest to pierwszy raz i nie wiedzą jak zareagują po.

Inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć a tematu nie mam zamiaru zaśmiecać.

Pozdrawiam serdecznie

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie się trochę nie rozumiemy. Na zlot pikowy do Łodzi może przyjechać każdy ( inny jest jego charakter)  ale na "Taki Zlot" o którym ja napisałem już nie.

Moja gra nie jest adresowana dla osób , dla których jest to pierwszy raz i nie wiedzą jak zareagują po.

- jak mawiał Największy Nauczyciel - zdrowi nie potrzebują... lekarza.

Przeważnie zabiegamy o niezdecydowanych.

Inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć

a tematu nie mam zamiaru zaśmiecać.

Pozdrawiam serdecznie

;)

- bardzo zręcznie zmieniłeś cudzysłów i jego zastosowanie. Poprzednio było - takie "Zloty". :)

- :)

- bardzo zręcznie zmieniłeś cudzysłów i jego zastosowanie. Poprzednio było - takie "Zloty" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć a tematu nie mam zamiaru zaśmiecać.

Pozdrawiam serdecznie

;)

Może nie wszyscy wiedzą, być może Koci Pazur także nie, że nie każdy zlot jest otwarcie ogłaszany. Są przecież spotkania mniejsze, bardziej intymne, gdzie ludzie się już znają i gdzie zabawa jest bardziej swobodna. Sądzę, że o taki zlot tutaj chodzi, prawda? Nie o mega zlot, gdzie jest 70 osób, a o spotkanie osób co najwyżej kilkunastu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie wszyscy wiedzą, być może Koci Pazur także nie, że nie każdy zlot jest otwarcie ogłaszany. Są przecież spotkania mniejsze, bardziej intymne, gdzie ludzie się już znają i gdzie zabawa jest bardziej swobodna. Sądzę, że o taki zlot tutaj chodzi, prawda? Nie o mega zlot, gdzie jest 70 osób, a o spotkanie osób co najwyżej kilkunastu.

- istne kuriozum. :) Koci nic, nawet nie próbował... definiować. Ustosunkowałem się i to bardzo pozytywnie do rzeczonej gry-zabawy.

Ja organizowałem "swoje zloty", kiedy nie było netu, dzisiejszej terminologii. Nie wiedziałem, że to robię to cuckold. 

Historycznie to nic nowego. Choćby - admirał Nelson, czy imperator Aleksander I.

Na tym forum, czy poza nim, to oczywista oczywistość, że są organizowane zloty, spotkania. Terminologia dowolna.

Twój post jest genialny. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twój post jest genialny

Serdecznie dziękuję za miłe słowa. Twoje posty też są genialne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...