Skocz do zawartości
szymi

Sex Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchajcie szukam jakis ciekawych pomysłow na gry/zabawy w klimacie cuckold ;) jakies chodza wam po glowie? A moze juz jakies sprawdziliscie w praktyce? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli pisząc "gry / zabawy w klimacie cuckold"? :)
Chodzi Ci o różne scenariusze zabaw? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na myśli pisząc "gry / zabawy w klimacie cuckold"? :)

Chodzi Ci o różne scenariusze zabaw? ;)

dokladnie o to chodzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heblujesz w pozycji na misjonarza i nagle zwracasz się do żony/partnerki/kochanki imieniem sąsiadki/mamusi/babci (wersja hard - imieniem byłej dziewczyny) mrucząc jak Ci dobrze.

Mierzymy czas w jakim niewiasta zrzuci Cię z siebie.

Dodatkowe bonusy za podrapane oczy, tudzież oplutą twarz.

Powodzenia ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę że kolega ma na myśli gry typu planszowego (nikt nie chce potraktować tematu poważnie).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może chodzi o jakies gry na Playstation ?????

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie " Impka" fajna gra :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- grę/zabawę, raczej każdą, podnosi na atrakcyjności losowość, nieprzewidywalność, zaskoczenie, a także wyeliminowanie któregoś zmysłu uczestnika, uczestników.

Jeszcze większy efekt, kiedy połączymy oba wymienione elementy (np. - losowanie, komu zawiążemy oczy).

Doznania potęguje kontrast (nagość / kompletne ubranie), użycie rekwizytów.

"Rozpracowanie znanej bajki".

Można wykazać się kreatywnością i zaadoptować, jakieś znane, "cywilne zabawy"

:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

JA myślę że autorowi chodziło właśnie o impkę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...