Skocz do zawartości
nietypowy30

Sex w plenerku. Zalety i wady.

Rekomendowane odpowiedzi

trzeba znaleźć młodą atraktcyjną Panią Doktor, albo pielęgniarkę ;)

i pokazać ten sztywny problem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio uległem swojej kobiecie na zabawę w 4 w plenerze w okresie zimowym, a dokładnie naszło na i znajomych na coś takiego po wieczorku w knajpce, pewnym uniedogodnieniem był fakt że mój i tak nie największy sprzęt z zimna tak się skurczył że znajoma raczej ze śmiechu, się rozpaliła.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio z kochanką spotykamy się w jakiś miejscach, i jedziemy gdzieś autem,

ona ma kombi z przyciemnionymi tylnymi szybami także całkiem bez skrępowania można się fajnie bawić, jednak teraz jest zima i czasem dziwnie podejrzanie wygląda auto zaparkowane gdzieś lekko na uboczu,

latem to przynajmniej flora trochę pomaga maskować, a teraz ciężko :)

choć zgodnie stwierdziliśmy, że seks w pomieszczeniu i na łóżku jest o wiele wygodniejszy i może być o wiele przyjemniejszy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś przypadkiem na mieście spotkałem ze znajomą hotką, to mnie zaciągnęła do publicznej toalety :redevil:

było naprawdę fajnie, choć kabina była trochę mała. Innym razem realizowałem fantazje pary, chcieli abym sie kochał z hotką w miejscu publicznym, a rogacz miał nas pilnować, aby nikt nie zobaczył. Znaleźliśmy fajne miejsce w parku i wzięliśmy do roboty. Kiedy ktoś przechodził lub mógł nas dostrzec, to rogacz nas ostrzegał i zasłaniał, kiedy zagrożenie minęło, to kontynuowaliśmy.  :->

Jak przy realizacji każdej fantazji było super, choć tu minusem było to że, nasza uwaga była rozpraszana i musieliśmy czasami na chwile przerwać 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks w plenerze ? Owszem jak jest ciepło i nie ma robactwa za wiele :)

Sporo tego było, ale dawne dzieje, teraz jednak i tak wole wygodne łóżko, chociaz na plener to sie nie pogniewałam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...