Skocz do zawartości
nietypowy30

Sex w plenerku. Zalety i wady.

Rekomendowane odpowiedzi

Wady--pogoda u nas kapryśna,auto,spuszczające się pająki,komary,kleszcze,wścibski strażnik miejski lub policjant,który może wlepić mandat,trochę chujowo z higieną

Zalety--świeże powietrze i piękne widoki,wścibska widownia,można połączyć przyjemne z pożytecznym jak wypad do lasu na bzykanie i zbiór grzybów,można za darmo nie jeżdżąc na "szarpaka" sprawdzić stan swojego samochodu,leczniczy masaż pleców na szyszkach,zawsze może się ktoś przyłączyć :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zalety: swoboda przestrzenna, słońce opalające ciała, napięcie, że ktoś może obserwować, odgłosy natury stwarzające fajny klimat, to, że można wykorzystać np drzewo lub kamień do ciekawych pozycji... jest ich wiele

Wady: Podczas harców na trawie w dupę ugryzł mnie kleszcz :) , brak prysznica - ale to da się zdzierżyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mieli chociaż na co popatrzeć? Pewnie sobie poobserwowali, poczekali aż dojdziesz i wtedy na gorącym uczynku !! :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie bym zobaczył jak Illa się podmywa tą wodą mineralną :)

Ja też ja też :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zboczeńcy :):):)

Od razu zboczeńcy :->

Po prostu miłośnicy kobiecego piękna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najczęściej w samochodzie :lol: chociaż nie wygodnie ze względu na budowę mojego samochodu i ostatnio na zakurzonej masce zostały ślady (tak jak na jakimś zdjęciu z demotow co Anet wklejała : ) ) i pytanie ojca "co to masz za freski na tej masce" odp "aaaaaa chyba jakiś kot ł" bezcenne ;)

a tak to kocyk na łące, ławka w parku, murek, oj jest co wspominać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

luty to doskonała pora na spontaniczne akcje poza miastem,

po takim numerku na masce samochodu, nasza kobieta wróciłaby z nami

...ale już nie na fotelu pasażera, tylko w pozycji podobnej jak na masce Jaguara - zamarznięta na kość

A ja myślałem,że ciało potarte się rozgrzewa,a nie zamarza :lol::)

Wolę pozycję na Mercedesa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj alice alice... w którym ty lesie parkujesz to chętnie pójdę tam chrust zbierać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tamtym roku ,tak od wiosny do późnej jesieni ..z jednym moim kochankiem spędziłam wiele nocy i dni w aucie,na aucie,obok auta itd itd ...jak on narzekał na komary :) mnie tam nie ruszają ,wiec mi to nie przeszkadzało wcale..ale na śnieg go nie mogę namówić,a szkoda... ;) wiec zima tylko w aucie ,albo w domowym zaciszu..

Jednak kleszczy się cholernie boje,raz już przerabiałam boreliozę... więcej nie chce -więc kleszcze do dla mnie jedyna wada.. mogą po mnie biegać pająki(raz mi się zdarzyło,po ramieniu sobie przeszedł) ...ślimaki w butach też mi nie dziwne-nic przyjemnego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...