Skocz do zawartości
yes

Moja Ukochana

Rekomendowane odpowiedzi

po kieliszku szampana

Szampan?? Nie, ż bratem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Szampan?

- Nie, z kurwą.

- Courvoisier?

- Kurwa zje, ale później.

Sorry za OT :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... Adam odpalając mojego papierosa chwycił za telefon i zadowolonym głosem powiedział

- możesz już przyjść.

Pomyślałem sobie ze zawowal pewnie i tak o wszystkim wiedząca Gosie.

Po chwili otworzyły sie dzrzwi a w nich stanęła ogromna postać Marka.

-Marek??!! Z łóżka wyskoczyła moja żona. Skojarzyła mi sie z jakaś suka bo po jej udach zciekla cała sperma która była w jej szparce.

Rzuciła mu sie na szuje obejmując go obiema nogami.

- co Ty tu robisz?! Wspaniałe ze jesteś.

-wygrałem zakład Stary! Rzucił Adam do Marka. Teraz oboje ja przelecieliśmy hehe.

Stanąłem wryty...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona była już rozjuszona. Widziałem to po jej twarzy.

Jak sie pózniej okazało, poznała Marka już dużo wcześniej, poznała kutasa Marka pare dni temu kiedy to wspólnie cała paczka wybrali sie do kina. Marek zaproponował jej ze moze ja odwieźć do domu na co ona przystanęła. Jako ze mieli kilkanaście km drogi, będąc sami w aucie nie krępowała ich czyjaś obecność. Po wspolńie wypitej kawie w przydrożnej stacji benzynowej, siedząc w kąciku Marek zaczął kokietować Monike łapiąc ja za kolano i muskając w usta. Monia nie oparła mu sie. Stanęli jego vanem na ciemnym parkingu pomiędzy stojącymi już naczepami ciężarówek. Przesiadając sie na tylne siedzeńie Marek bez zastanowieńia założył na siebie gumkę na co Mońika nie wyraziła zgody.

-nie wejdziesz we mnie. Moge cos innego słodkiego Tobie zapropońowac.

Rozpięła swoje różowe kuse szorty, zsunęła je z nabalsamowanych i opalonych nóg zostawiajac jedyńie na sobie białe sportowe buty oraz koronkowe majteczki.

-możesz mńie tylko dotknąć.

Wsunal jej rękę w majteczki delikatńie wprowadzając palca.

Mońika za to rozpięła mu spodnie, wyciągnęła nabrzmiałego ptaszka i wilgotnym palcami poruszała w gore i dół co raz mocniej zaciskając na nim rękę, druga chwyciła jego jądra i masując a pózniej ściskając doprowadziła go do ogromnego wystrzału. Zalał skórzana tapicerkę siedzenia oraz oparcie siedzenia. Monia od ręki wzięła sie za sprzątanie zlizując wszystko i czyszcząc co do kropelki jego czerwonego kutasa.

Po tym incydencie dwaj bohaterowie założyli sie ze prędzej czy pózniej spenetruje moja żona jak tylko sobie zażyczą...

Cdn

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cdn nastąpi iiii czekamy . Jak zawsze ze zniecierpliwieniem na dobre opowiadanie czy fantazję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś ochotę dobrze to zakończyć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie bardzo fajne, chętnie bym poznał zakończenie / i nie tylko ja/ 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie powstało podczas kulminacji mojej fantazji o zdradzie zony z bohaterami którzy poniekąd faktycznie istnieją...

Obecnie tego nie czuje tak mocno dlatego ńie potrafię dobrze tego zakończyć lub kontynuowac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trailer części następnej :

- popchnela go na łóżko, wyjęła naprezonego kutasa i trzymając go u nasady owinęła wokół jąder najmocniej jak sie da swoje koronkowe białe majteczki... Sliskimi od żelu paluszkami drugiej ręki zajęła sie jego ...

Cdn

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trailer części następnej :

- popchnela go na łóżko, wyjęła naprezonego kutasa i trzymając go u nasady owinęła wokół jąder najmocniej jak sie da swoje koronkowe białe majteczki... Sliskimi od żelu paluszkami drugiej ręki zajęła sie jego ...

Cdn

czekamy na kontynuację

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...