Skocz do zawartości
Jans

Dyskusje w lozku

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedys jak powiedzialem jednej, ze ma ladne cycki to powiedziala, że nie jest krowa i sie obrazila

Kobiety wbrew pozorom sa podobne do siebie . I kazda chce uslyszec to samo :)

Właśnie udowodniłeś, że nie każda chce usłyszeć to samo ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś byłam zniesmaczona, gdy Naj powiedział mi, że mam cudowną pizdę. To mnie strasznie zniesmaczyło. Zwróciłam mu na to uwagę i teraz mówi ładniej. Jeśli już chce użyć tego grubiańskiego określenia używa słowa "pizdeczka", to już brzmi przyjemniej.

Ja też umiem mówić "pizdeczka".

to jest dosyć trudne słowo, ale przy odpowiednich ćwiczeniach, da się.  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzież jest łóżkowy intelektualizm , olśnienie partnerki głębią przemyśleń i rozległością horyzontów  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzież jest łóżkowy intelektualizm , olśnienie partnerki głębią przemyśleń i rozległością horyzontów

to jeszcze nic.  A gdzie wspólne zmówienie paciorka ?

Skupimy się na komplementach który partnerką / partnera chcę słuchać i będzie naprawdę fajny.

można sie na tym skupić. nawet to nieźle działa.

Ale ile razy można się powtarzać?

Jak kochanek trochę napowtarza, to staje się kochankiem zawodowym: ma swoje stare sztuczki, obcykane i z nich żyje.

Kochanek Jedyny Taki, którego kochanka będzie pamiętać do kolejnego kochanka, a nawet do końca dni swoich, zanim nie przejdzie na emeryturę i nie kupi sobie broszki, powinien się trochę bardziej postarać.

Tak słyszałem, od kochanek.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Corrado liczysz na porażenie kochanki komplementem , tak silnym i oryginalnym , że będzie to jedyne co zapamięta z upojnej nocy ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prowadzicie zabawną dyskusję na razie bez dotarcia do sedna! opisana sytuacja wynika z nieporozumienia/użycia niewłaściwych słów bo jedni powszechnie uzywaja slowa cycki i uwazaja je za zwyykle slowo inni za slowo nieeleganckie a inni uwazaja ze cycki to ma krowa choc nauka mowi ze krowa ma wymiona. To jest dokladnie to samo jak z uzywaniem slowa laska jak facet hetero mowi do innego hetero "masz fajną laske" to wszyscy mysla ze mowi o dziewczynie a nie o czlonku choc obydwaj uzywaja okreslenia "robić laske" i tez nie mają wątpliwości ze chodzi o "pieszczote" dlatego bardzo łatwo n dobrej wierze palnac coś niestosownego do sytuacji. Jedne dziewczyny za to samo słowo sie obraża a inne beda wniebowziete bo to ich marzenie żeby ktos je tak nazywał ;)) Polecam wszystkim rozwój słownictwa i uważne sluchanie i poznawanie partnerek wtedy rzadziej będą fochy a częściej Felatio;))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prowadzicie zabawną dyskusję na razie bez dotarcia do sedna!

opisana sytuacja wynika z nieporozumienia/użycia niewłaściwych słów bo jedni powszechnie uzywaja slowa cycki i uwazaja je za zwyykle slowo inni za slowo nieeleganckie a inni uwazaja ze cycki to ma krowa choc nauka mowi ze krowa ma wymiona.

Gratulacje @aleks ,

dyskusje wywolalem wlasnie w tym celu : zeby dotrzec do takiego wlasnie stwierdzenia jak Twoje.

Moje wczesniejsze ewentualne stwierdzenie , ze komunikacja lozkowa nie zawsze jest zrozumiala i precyzyjna , nie oddawalo by istoty sprawy.

Teraz wiemy o co chodzi. Chodzi o nastroj i ekspresje i jezyk polski (lub inny) w lozku.

Niestety mamy problemy z nazewnictwem w seksie w naszej mowie bo brak jest przykladow w literaturze czy szkole.

Czesto intymne okreslenia sa uzywane niezgrabnie , wulgarnie i ze wstydem zarowno u kobiet jak i u mezczyzn.

"Kutas" czy "cipka" czy "cycki" itp. nie brzmia bynajmniej romantycznie i delikatnie jak wymaga tego zazwyczaj chwila.

Jesli probujemy uzywac innych okreslen to wychodzi to sztucznie i kanciascie.

Duzo lepiej juz potrafimy opisac sukienke czy samochod.

Ale w lozku jest juz problem jesli chcemy nastroj seksu stopniowo wygasic a nie tylko siegnac zaraz po papierosa i gazete z programem TV.

Mysle , ze wymienione tutaj wczesniej w dyskusji szeptanie na ucho partnerce swinstewek jest krokiem w dobrym kierunku bo zachowuje intymnosc i nastroj.

Ale przeciez moze nie wszystko musi odbywac sie szeptem ?

Tak wiec ciesze sie , ze moja lagodna prowokacja chociaz po czesci sie udala.

Zwrocilismy uwage na nasze lozkowe zachowanie odmienne od tego standartowego 5 minut seksu.

Byc moze wyciagniemy wnioski ?

Seks jest przeciez piekna ludzka rzecza i wulgaryzmy do niego nie pasuja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks jest przeciez piekna ludzka rzecza i wulgaryzmy do niego nie pasuja.

Nie negowałbym wulgaryzmów w seksie. Inaczej brzmi, gdy kochanka napisze mi SMS-a "Lubię się z Tobą ruchać" a inaczej, gdy to samo szepnie na ucho "tuż po" głosem, w którym słychać jeszcze tembr przeżytego chwilę wcześniej orgazmu. W łóżku brzmi to o wiele lepiej, niż miałaby szepnąć np. "Lubię, kiedy odwiedzasz moją muszelkę" :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie negowałbym wulgaryzmów w seksie. Inaczej brzmi, gdy kochanka napisze mi SMS-a "Lubię się z Tobą ruchać" a inaczej, gdy to samo szepnie na ucho "tuż po" głosem, w którym słychać jeszcze tembr przeżytego chwilę wcześniej orgazmu. W łóżku brzmi to o wiele lepiej, niż miałaby szepnąć np. "Lubię, kiedy odwiedzasz moją muszelkę" :facepalm:

A wiec mozna tak i tak . O to wlasnie chodzi zeby rozwijac swoja komunikacje z partnerem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety język polski jest dość ubogi w eleganckie, namiętnie słownictwo erotyczne dlatego albo pozostaja nam porównania albo dosc ordynarne slowa ale zato mamy wielkie pole do kreatywności i wymyślanie nowych słów tylko ze to jeszcze trudniejsze zeby byly zrozumiale i nie smieszne jak na przyklad informatyczne "dwumlask" na "double click" ;)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...