Skocz do zawartości
Jans

Dyskusje w lozku

Rekomendowane odpowiedzi

Najczesciej w lozku nie odbywa sie tylko czesc zasadnicza.

Czesto dochodzi rowniez oprocz milczenia do dialogu lub monologu.

Jakie macie doswiadczenia ?

Kiedys jak powiedzialem jednej, ze ma ladne cycki to powiedziala, że nie jest krowa i sie obrazila ,
no to jak mowic ;) ?

Kobiety wbrew pozorom sa podobne do siebie . I kazda chce uslyszec to samo :) .

Tak wiec czy facet powinien w ogole cos mowic ?

Czy tez tylko "wymownie" milczec zamiast powtarzac banaly?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymownie milczeć nasączając chusteczkę eterem... :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymownie milczeć nasączając chusteczkę eterem... :)

... o to, to ! Ale nie kazdy jest profesjonalista :smutny2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przepraszam, zapomniałem o moim sztandarowym komplemencie, który pomógł zdobyć Myshę: "Twoje nogi wyglądają bardzo ponętnie w świetle dwóch latptopów" :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czy to ma byc dyskusja podczas sexu , czy odpoczynku?

Najczesciej w lozku nie odbywa sie tylko czesc zasadnicza. Czesto dochodzi rowniez oprocz milczenia do dialogu lub monologu.

a czy odpoczynek jest czescia zasadnicza  :wacko:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie , wiec kiedy dyskusja? bo inna lubie podczas , a inna po :redevil:

... a inni przed :redevil: .  Wiec dyskusja o tym co kto lubi ? :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj inna kobieta napisala cos w temacie :

Ja kiedyś byłam zniesmaczona, gdy Naj powiedział mi, że mam cudowną pizdę. To mnie strasznie zniesmaczyło.

Zwróciłam mu na to uwagę i teraz mówi ładniej. Jeśli już chce użyć tego grubiańskiego określenia używa słowa "pizdeczka", to już brzmi przyjemniej.

On w ogóle dużo mówi, i to jest nieprawdopodobnie piękne i stymulujące, zachęcające i trzyma mnie przy nim, bo żaden inny facet tego nie potrafi. Ja się nauczyłam odwdzięczać. Mówię mu jak mi jest z nim dobrze, jaki jest nadzwyczajny itp.

On to docenia, bardzo, bo kobiety raczej nic nie mówią w czasie kochania się...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W ogóle to poruszyłeś bardzo dziwny temat...

W łóżku można rozmawiać o wielu rzeczach... My np. rozmawialiśmy o zakupie nowego samochodu oraz o konsekwencjach naszych wyborów w Wiedźminie 2 i 3... :)

Można też usłyszeć: "Wiesz, rata kredytu nam się zbliża" -  z intonacją "Wiesz, okres mi się spóźnia"

Mi na szczęście udało się uniknąć sytuacji intymnych z kobietami, które się obrażają na stwierdzenia typu "masz fajne cycki" :)

A tak już całkiem na serio, myślę, że facet powinien wyczuć na co może sobie pozwolić z daną kobietą... No bo skoro w łóżku ma być coś więcej niż same technikalia, to rozumiem, że zdążyli się poznać chociażby trochę. Jeśli przeszli do konsumpcji od razu po poznaniu to nawet klepnięcie w tyłek ze słowami "teraz następna" nie powinny nikogo dziwić?

Ale z drugiej strony... obrazić się na tekst "masz fajne cycki"?! 

Może ona oczekiwała czegoś w rodzaju: "Twoje cycki nie są zajebiste, to zajebistość ocieka Twoimi cyckami?" Pod warunkiem, że akurat nie skończyłeś na cyckach... bo znowu mogłoby to zostać źle odebrane :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykłady który są od was podany nie mają nic wspólnego z dyskusją.

Wikipedia definiuję dyskusja tak:

Dyskusja (od łac. discussio, aby to omówić) – jeden ze sposobów wymiany poglądów na określony temat, popartych argumentami, prowadzona w gronie dwóch lub więcej osób.

Rozmowa, w którym przykazany są tylko komplementy nie jest dyskusją.z względu na brak poparcia przez argumentów.

Łózko nie jest miejscy na dyskusja :

"Przed" ryzykujesz, że w tym dniu już nie będzie "po", jeśli twoja opinia odbiega od opinia partnerka / partnera.

"Po" jest lepiej, ale też może rujnować dobrą atmosferą który było pomiędzy "przed" i "po".

Skupimy się na komplementach który partnerką / partnera chcę słuchać i będzie naprawdę fajny.  

Podobna zasada kiedyś sprawdzała się przy stoliku, przy obiadu / kolacja....

Ja lubię rozmawiać, i także zrobiłem kiedyś smutny doświadczenia.

W Niemiec jest takie przysłowie:

Reden ist Silber, Schweigen ist Gold !

(Rozmowa jest srebro, milczenia złoto) 

​Niestety, ja za dużo mowie....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle to poruszyłeś bardzo dziwny temat...

W łóżku można rozmawiać o wielu rzeczach...

My np. rozmawialiśmy o zakupie nowego samochodu oraz o konsekwencjach naszych wyborów w Wiedźminie 2 i 3... :)

Oczywiscie ! Tylko , ze tutaj chodzilo mi o konkretna sytuacje i w konkretnym czasie. Jest ona napewno odmienna od rozmowy przy stole czy kawie. Co wcale nie oznacza , ze przeciez mozna wykorzystac ten czas na inne rozmowy. Nic w tym zlego.

Ciekaw bylem tylko czy intymne kontakty wplywaja na pozniejsza intymna komunikacje pomiedzy dwojgiem ludzi.

Nie widze w tym nic dziwnego. Kazdy ma inne doswiadczenia.

Oczywiscie w lozku mozna rozmawiac o wielu rzeczach ale nie o to chodzilo.

Przykłady który są od was podany nie mają nic wspólnego z dyskusją.

Slowo "dyskusja" nalezy tutaj rozumiec w kontekscie wypowiedzi .

Argumentacja w lozku po seksie nie musi wcale miec miejsca poniewaz wazniejsze argumenty byly juz wczesniej.

Mowilem tylko o rozmowie miedzy dwoma osobami a to czy ma to charakter dyskusji nie jest tutaj naprawde najwazniejsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...