Skocz do zawartości
henrylogan

rodzinna fotografia

Rekomendowane odpowiedzi

A to nie są przypadkiem córka, mama i babcia?

Cóż w tym złego ;) Jak kto woli :D

Jednak trzeba mieć ciekawie poukładane w głowie, żeby mieć ochotę ssać tego samego kutasa, co twoja matka. I babka. W tym samym łóżku. W tym samym czasie.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż w tym złego Jak kto woli   Jednak trzeba mieć ciekawie poukładane w głowie, żeby mieć ochotę ssać tego samego kutasa, co twoja matka. I babka. W tym samym łóżku. W tym samym czasie.

Zaraz zaraz, ale skąd ten kontekst erotyczny? Z tego co pamiętam, to zdjęcie chodziło po internetach jako ciekawostka jak bardzo są do siebie podobne mimo różnicy wieku :) Kontekst erotyczny pojawia się dopiero tutaj na forum :P

Ale skoro już poszliśmy w tym kierunku... to był taki film, "Absolwent" chyba, gdzie jeden facet zalicza na pewno dwa, a być może nawet trzy pokolenia :P

No i jeszcze jedno... Ja też ssałem te same cycki co mój syn :D

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba mieć ciekawie poukładane w głowie

Zależy co się wyssało z mlekiem matki :lach:  Inaczej: jak mama "przykazania" przykazała :) Ale swoją drogą, jak właśnie pushek zauważył, panie miały raczej inny zamysł pozując do zdjęcia :) Dopiero ich widok stanowi "tragiczny" paradoks i pokusę - nie da się nie pomarzyć (generalizując, oczywiście) o wtuleniu się w te trzy ciała jednocześnie, bądź choćby w jedno po drugim :D A szanse są, prawdopodobnie, jedynie w fantazjach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz zaraz, ale skąd ten kontekst erotyczny? Z tego co pamiętam, to zdjęcie chodziło po internetach jako ciekawostka jak bardzo są do siebie podobne mimo różnicy wieku :) Kontekst erotyczny pojawia się dopiero tutaj na forum :P

Ale skoro już poszliśmy w tym kierunku... to był taki film, "Absolwent" chyba, gdzie jeden facet zalicza na pewno dwa, a być może nawet trzy pokolenia :P

No i jeszcze jedno... Ja też ssałem te same cycki co mój syn :D

Pushku, mój mąż ssie te same piersi, co nasza CÓRKA, perwersja podkręcona biseksualnie ;) Nie o tym przecież mówimy ;) A autor wątku sam sprowadził rozmowę na tory erotyczne, bo nie prowadzi rozważań o tym, czy z pokolenia na pokolenie kobiety lepiej robią sernik... Albo lody. Nie, kurczę, znów by było erotycznie...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo nie prowadzi rozważań o tym, czy z pokolenia na pokolenie kobiety lepiej robią sernik... Albo lody. Nie, kurczę, znów by było erotycznie...

- Kochanie, świetnie robisz loda, wiesz?

- Wiem, to stara rodzinna technika, przekazywana z matki na córkę... 

:lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak trzeba mieć ciekawie poukładane w głowie, żeby mieć ochotę ssać tego samego kutasa, co twoja matka. I babka. W tym samym łóżku. W tym samym czasie.

A panie gdzieś taką ochotę wyraziły?

Bo chyba coś mi umknęło :D

"Absolwent" chyba

Nawet na pewno. ;)

No i jest jeszcze film - nomen omen - "Z ust do ust". 3 pokolenia! :D Choć nierównocześnie. ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...