Skocz do zawartości
optimusx

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu przyszły długo wyczekiwane wakacje. Dzieciaki zakończyły rok szkolny, pogoda jak najbardziej zachęca do wyjazdów poza miasto.

Zbliżał się weekend więc postanowiliśmy pojechać nad jezioro, tylko Ja i mąż bez dzieci, na  dwa dni niczym niezmąconego wypoczynku i sexu jak za dawnych czasów kiedy jeszcze nie byliśmy małżeństwem z dwójką dzieci.  Nasze pociechy wysłaliśmy do babci, zaopatrzyliśmy się w prowiant, alkohol, grilla oraz rzeczy niezbędne na kemping, spać mieliśmy w busie na pace więc namiot nie był potrzebny. Wyjechaliśmy w piątek po pracy, na miejsce dotarliśmy około godziny 17:00, zaparkowaliśmy z dala od namiotów innych osób w zacienionym miejscu ale blisko jeziora. Postanowiliśmy od razu przebrać się w stroje kąpielowe żeby nie tracić czasu i skorzystać ze słońca, które niedługo miało się schować za pobliskim lasem. Mąż poszedł sprawdzić temperaturę wody a ja kończyłam się przebierać. Założyłam na siebie dwuczęściowy strój kąpielowy, który raczej więcej odkrywał niż zakrywał co od razu zaowocowało uśmiechem na twarzy i wybrzuszeniem w kąpielówkach męża. 

Woda bardzo ciepła idziesz ze mną popływać?

Popływać? Wiesz że nie umiem, nie śmiej się ze mnie naśmiewać. Zobaczysz zapisze się na naukę pływania... i nie tylko. 

Obiecanki cacanki

Ja się poopalam 

Mam dla jeszcze Ciebie niespodziankę

Jaką!?

Jak Ci powiem to przestanie nią być.

Gadaj ale już, bo nici z sexu dzisiaj

Nie – odpowiedział i dał nura pod wodę.

Odpłynął, a ja położyłam się na brzuchu rozpięłam górę stroju i poddałam kąpieli słonecznej przymykając oczy, dłuższą chwilę zastanawiałam się kogo mógł zaprosić i nikt konkretny nie przychodził mi do głowy chociaż typów miałam wiele.

Słyszałam ludzi przechodzących niedaleko i auta parkujące na polu namiotowym i rozkładających się kilkanaście metrów od nas, ale otulona promieniami słońca nie zwracałam na to zbytniej uwagi. Dopiero słowa przechodzącego obok męża wyrwały mnie z tego stanu:

Ktoś Ci się przygląda

Po mojej prawej stronie rozłożyło się z ręcznikami dwóch panów w wieku około 40 lat, co chwilę spoglądali w moją stronę i coś do siebie szeptali uśmiechając się dyskretnie. Stwierdziłam, że co już widzieli to widzieli więc nic sobie z tego nie robiąc przewróciłam się na plecy zasłaniając oczywiście piersi kostiumem. Panom się spodobało jeszcze szerzej się uśmiechnęli  podziwiając dalej widoki. Około godziny 19:00 panowie zaczęli się zwijać przechodząc obok mnie.

Do widzenia – powiedzieli w tym samym momencie

Do widzenia – odpowiedziałam od niechcenia

Mamy taką nadzieję 

Postanowiłam jeszcze chwilę poleżeć do czasu gdy Grześ skończy robić kolację.

Cześć Aga

Znajomy głos wywołał u mnie wielkie zaskoczenie, ale również radość i mrowienie w dolnej części brzucha.

Cześć - spojrzałam w stronę Męża z pytającą miną – fajnie, że jesteś.

Nie wiedziałem do ostatniej chwili czy mi się uda przyjechać, wiesz praca itp..., pakowałem się na szybko i zapewne czegoś zapomniałem – powiedział przyglądając mi się uważnie

Jak stroju to Ci pożyczę mój, - zażartowałam

Spoko to na pewno wziąłem, tylko nie wiem czy mam sprawny i kompletny namiot bo ostatnim razem chyba się połamał po jakiejś imprezie.

Kolacja gotowa – krzyknął Grzegorz

Zjedliśmy, wypiliśmy po szklaneczce wina, Grześ poszedł poszukać drewna na ognisko a Arek zabrał się za rozkładanie namiotu, po kilku minutach stwierdził że jednak nie nadaje się do nocowania. Jedna strona namiotu stała jak należy ale rurka z drugiej strony była całkowicie połamana więc namiot wyglądał raczej jak wigwam.

Będę spał w samochodzie jednak

W tym małym pierdzikółku, aż dziwne że się tam mieścisz nie mówiąc już o spaniu

Zostaje spanie pod chmurką ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.... ?

czekamy na ciąg dalszy, narazie tylko mały wstępik 

Brzmi obiecująco  :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...