Skocz do zawartości
Jans

Wosk - lód

Rekomendowane odpowiedzi

Czy probowaliscie juz w swoich eksperymentach seksualnych wosk , lód oddzielnie lub razem ?

Temperatura topnienia wosku wynosi okolo 40°C - 60 °C i daje sie latwo regulowac poprzez zmiane wysokosci kapiacych kropel. Wiele punktow erogennych reaguje bardzo wyraznie na takie podniety.

Szczegolnie polecam do eksperymentow wczesniejsze zalozenie partnerce (partnerowi) opaski na oczy . Wtedy wrazenia sa duzo silniejsze bo wlacza sie wyobraznia.

Nalezy wyprobowac rozne rodzaje swiec poniewaz maja one wosk o roznej temperaturze topnienia. Dodatkowo mozna wlaczyc do eksperymentow kostki lodu ktore sa wspaniala odmiana do goracego wosku.

Zycze duzo radosci z tymi eksperymentami  :redevil:

Tutaj przyklad :

http://de.xhamster.com/movies/5566067/wachs_spiele.html

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najnizsza temperature topnienia maja biale swiece uwielbiam uzywac kostki lodu na zmiane z goracym dotykiem jezyka :)

Brawo ! :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najnizsza temperature topnienia maja biale swiece

uwielbiam uzywac kostki lodu na zmiane z goracym dotykiem jezyka :)

San wypróbował na mnie czerwone :redevil: Nie mam porównania z innymi kolorami wosku.

Raz i wystarczy :) chyba, że mi się znów zachce :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

San wypróbował na mnie czerwone :redevil: Nie mam porównania z innymi kolorami wosku.

Raz i wystarczy :) chyba, że mi się znów zachce :D

Czerwone sa z reguly bardziej gorace ale to zawsze indywidualna sprawa wrazliwosci na goraco i chwilowej kondycji.

Kazdy obszar inaczej reaguje , plecy , pupa , piersi , uda i czesci intymne. Warto zaczynac powoli .

Moze sie jeszcze przekonasz do takich pieszczot ? :newcyce:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wosk daje niewyobrazalne odczucia , a zaraz po nim lod , mmmmmmm

Szczegolnie ta opaska na oczach poteguje wrazenia. Nie nalezy uzywac kolorowego i perfumowanego wosku.

post-8255-0-37874100-1453413615_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zależności od wosku świece topią się w różnych temperaturach. najwyższy temperatury mają świece z wosku pszczeli.

Nie złe jest zmiana na przykład lodu waniliowy i herbaty....

Załęże o tym co znajduję się w zamrażarce.....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zależności od wosku świece topią się w różnych temperaturach. najwyższy temperatury mają świece z wosku pszczeli. Nie złe jest zmiana na przykład lodu waniliowy i herbaty.... Załęże o tym co znajduję się w zamrażarce.....

Tak! swieca z wosku pszczelego potrafi osiagac temperature do 100 °C. Miejsca owlosione mozna chronic przy pomocy folii spozywczej.

Warto eksperymentowac.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pojedynku LÓD czy WOSK .... stawiam zdecydowanie na LÓD:

Osobiście (i mówię tu o swoich preferencjach) nie lubię zabaw z ogniem i jego pochodnymi. Wprost proporcjonalny do tej niechęci jest natomiast mój pozytywny stosunek do zabaw z lodem.

Cała sztuka w zabawie z nim polega na tym żeby partnerka czy partner (wedle woli) osiągnął odpowiednią temperaturę ciała. Pieszczoty w zależności od upodobań powinny doprowadzić do stanu w którym dotyk lodu przestanie chłodzić a zacznie ,,elektryzować", dosłownie - bo tylko z tym kojarzy mi się to doznanie. Wtedy też przychodzi najprzyjemniejsza część to znaczy kostka lub dwie do buzi i w połowie ich rozpuszczania zabawy oralne :-)

Osobiście mam bardzo wrażliwe usta więc na mnie coś takiego zdecydowanie działa :-) a ,,lodzik z lodem" to coś nieziemskiego :-D  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej atrakcyjna w tych eksperymentach jest ich niepowtarzalnosc i bogactwo kombinacji.To oczekiwanie partnera na ciag dalszy najbardziej go stymuluje.Znajomosc mapy ciala i wrazliwych punktow jest tutaj bardzo pomocna.

Czesto nie trzeba lodu czy wosku , wystarczy delikatny podmuch powietrza cieply lub zimny i juz .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...