Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

od pobudzania Ciebie Twoimi ulubionymi fantzjami???

a uwierzyła?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw ja zacząłem, a potem sama się nakręcała

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak się ostatecznie skończylo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależ jak na to popatrzeć :) Ale juz nie fantazjuje tylko wprowadza je w czyn :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz różnie to się może skończyć, ale to raczej indywidualna sprawa charakteru itd blablabla :) Ale fakt nawet jak mówisz swojej kobiecie, że to na serio to ona jakoś nie jest w stanie w to do końca uwierzyć tylko głupio się uśmiecha :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coolmojito i jak po spotkaniu?

Temat się urwał, a czytam i byłem ciekaw.

Daj znać jak tam na froncie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...