Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiście kręci mnie cuckold, chętnie popatrzyłbym jak mąż koleżanki zalicza moją żonkę jest przystojnym facetem, niestety koleżanka mojej żony nie jest szczególnie w moim typie jakoś nie czuję pociągu do niej a jednak coś się szykuje w weekend za dwa tygodnie bo zostaliśmy zaproszeni na całą noc bez dzieci. Ciekaw jestem co się wydarzy i jak będzie wyglądało spanie do rana skoro mają tylko dwa pokoje w tym jeden dziecinny i tam nie zmieści się żadne łóżko ani nawet duży materac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam kciuki

Poza tym, z faktu, że kobieta nie jest w Twoim typie, nie oznacza, że nie da się z nią zrobić dobrej zabawy, nie bądźmy tacy drobiazgowi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak jakby trochę "nie w temacie" zacznę. Jak poznałem moją cudną żonę i poczułem że zaczyna mi zależeć, to przyznałem się do czegoś co nieliczni wiedzieli. Mianowicie do orientacji. I to był mój skok w przepaść i świetna decyzja. Oczywiście była opcja że padnie "spadaj zboczeńcu" ale jedyne co się wydarzyło to stos pytań. Później przyszły rozmowy o trójkącie, samodzielnym spotkaniu się mojej żonki jeśli tylko będzie chciała. Żona wysyła Ci sygnały. Porozmawiaj z Nią w sprzyjających okolicznościach, na spokojnie. I uszy do góry będzie ok. Może zacznij od rozmowy na temat fantazji, w razie czego na tym etapie zawsze masz furtkę przez którą możesz się wycofać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam też kilka osób dla których anal jest absolutnie nie do przyjęcia.

Nawiązując do mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie to mówiono mi kiedyś by nigdy nie mówić nigdy. I jest to najprawdziwsza prawda. Okazało się, że jedna z osób, które miałem na myśli zdecydowała się by spróbować analu. Po prostu spróbować i stwierdzić czy to Jej odpowiada czy nie.

Bo jak można powiedzieć, że się nie lubi ogórkowej skoro się nigdy ogórkowej nie jadło??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dr Lecter. Nie lubię zjadać ludzi. Twierdze to stanowczo, mimo że nigdy nie próbowałem. ;) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście kręci mnie cuckold, chętnie popatrzyłbym jak mąż koleżanki zalicza moją żonkę jest przystojnym facetem, niestety koleżanka mojej żony nie jest szczególnie w moim typie jakoś nie czuję pociągu do niej a jednak coś się szykuje w weekend za dwa tygodnie bo zostaliśmy zaproszeni na całą noc bez dzieci. Ciekaw jestem co się wydarzy i jak będzie wyglądało spanie do rana skoro mają tylko dwa pokoje w tym jeden dziecinny i tam nie zmieści się żadne łóżko ani nawet duży materac.

To możesz zaproponować aby wam pokazali jak się całują i zagrzewać ich do dalszej akcji.

Coś na przełamanie.

Później sex równoległy.

Na wymianę partnerów jest trochę za wcześnie.

Oczywiście panie mogą się trochę pomacać bo dla obu stron może nie być to ścianą.

Może być jakiś tematyczny film softcore. Do głowy przychodzi mi tylko tytuł oddający moment czyli "Overnight", czyli komedia:

http://www.filmweb.pl/film/Szalona+noc-2015-722208#

Ale temat filmu niebezpiecznie skręca...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja miśka też akceptuje temat, ale tylko w trakcie seksu...chociaż ostatnio to już naprawdę pofrunęła...porządnie ją nakręciłem i sama zaczęła gadać, że chciałaby z innym, tylko ewidentnie robiła to po to żeby mnie bardziej podniecić, bo wie, że działa na mnie ten temat. Niby dobry omen, ale i tak do urzeczywistnienia fantazji wg mnie daleka droga

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, u nas też moja Pan używa tego triku by mnie pobudzić, ale sama, nawet jeśli się tym nieźle bawi, nie bardzo w to wierzy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od czegoś trzeba zacząć :) Moja (była)  tez tak zaczynała a teraz, uuuuuuu........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...