Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

byłem kiedyś na takim masażu, zaczyna się od masażu palców stóp, nogi, ramiona, plecy .... ostatnie 10min to był masaż penisa, więc spokojnie można by końcówkę pominąć a i tak było jak dla mnie super.  O czymś takim myślałem, sam dotyk masażystki co prawda nagiej był super przeżyciem.

oczywiście że wcześniej poinformuję że ten prezent to - masaż, i jeśli ma ochotę to pójdziemy razem. Jeśli powie nie to trudno. Nic na się raczej propozycja

Zamiast przekonywać swoją partnerkę zacznij lepiej od siebie.

Pary w otwartym związku charakteryzuje szczerość, prawdomówność i zaufanie. Zamiast tego masażu, który docelowo nic nie da oprócz jednorazowej przyjemności . Powiedz Jej , że się zarejestrowałeś tutaj na forum. Mogłeś to zrobić przed no ale ...wiesz Twoja szczerość i prawdomówność ;) .

Nawet jak źle zareaguje to przecież tragedii nie będzie....najwyżej kilka cichych dni ....a jak się uda i zacznie czytać pod Twoim profilem (na początek) to będziesz mógł sobie powiedzieć "zrobiłem krok milowy".  Pokaż jej tutaj opisane fantazje - te z Waszego klimatu. ;) Później rejestracja, zlot i do przodu.

Zaufaj jej i zwyczajnie z nią pogadaj. Nikt za Ciebie tego nie zrobi a już na pewno nie masażysta.

Jedyną skuteczną metodą na takie zabawy jest rozmowa bez jakiegokolwiek nacisku - czasami trwa to rok a czasami dłużej a może temat załatwisz w tydzień. ;)

Masażysta to kolejny etap - realizacja jakiejś tam fantazji.

Odwagi

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast przekonywać swoją partnerkę zacznij lepiej od siebie.

Pary w otwartym związku charakteryzuje szczerość, prawdomówność i zaufanie. Zamiast tego masażu, który docelowo nic nie da oprócz jednorazowej przyjemności . Powiedz Jej , że się zarejestrowałeś tutaj na forum. Mogłeś to zrobić przed no ale ...wiesz Twoja szczerość i prawdomówność ;) .

Nawet jak źle zareaguje to przecież tragedii nie będzie....najwyżej kilka cichych dni ....a jak się uda i zacznie czytać pod Twoim profilem (na początek) to będziesz mógł sobie powiedzieć "zrobiłem krok milowy".  Pokaż jej tutaj opisane fantazje - te z Waszego klimatu. ;) Później rejestracja, zlot i do przodu.

Zaufaj jej i zwyczajnie z nią pogadaj. Nikt za Ciebie tego nie zrobi a już na pewno nie masażysta.

Jedyną skuteczną metodą na takie zabawy jest rozmowa bez jakiegokolwiek nacisku - czasami trwa to rok a czasami dłużej a może temat załatwisz w tydzień. ;)

Masażysta to kolejny etap - realizacja jakiejś tam fantazji.

Odwagi

Frodo dobrze mówi. Jestem tego najlepszym przykładem. 

Rozmowa, szczerość. W naszym przypadku zadziałało lepiej niż moje najlepsze marzenia.

Jesteśmy tu razem.

Odwagi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dużo latwiej i przyjemniej jest wchodzić powoli do wody niz skakac na gleboka zimna wodę

Chyba żartujesz ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od temperamentu ;)) ja skakałem na spadochronie ale zdaje sobie sprawę że nie wszyscy są tacy sami ;))

Raczej od temperatury ;) Jak woda jest za zimna, nie umiem do niej wejść powoli. Rozbieg z plaży, 110 m przez płotki (rolę płotków spełnia tafla wody ew. fale) i dopiero wtedy, kiedy jest za głęboko, żeby przeskoczyć płotek, mogę rzucić się na wodę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wlaśnie chciałem napisać ze od temperatury wody :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat masażu nie wypalił.

Ale coś drgnęło w temacie ale nie wiem czy w odpowiednią stronę. Tydzień temu w Sobotę byli u nas znajomi z pracy żony - również małżeństwo. Po lekko zakrapianej alkoholem imprezie zaproponowaliśmy żeby zostali u nas do rana. Zgodzili się. Pościeliliśmy im łóżko w drugim pokoju a sami poszliśmy spać do sypialni. Chwilę później znajomi zaczęli swoje igraszki nie zachowywali się zbyt głośno ze względu na sąsiadów ale dokładnie było słychać co tam robią:) Leżąc z żoną w łóżku najpierw żartowaliśmy z tego co się dzieje w pokoju obok chwilę później nie powiem bardzo byłem podniecony tą sytuacją i zacząłem pieścić piersi żony -pomyślałem trudno najwyżej mnie odepchnie i pójdziemy spać a tu niespodzianka złapała mojego członka ręką i zaczęła energicznie ruszać. Chwilę później byłem już w niej w środku.....

Rano wszyscy żartowaliśmy z tej sytuacji i zostaliśmy zaproszeni do nich za kilka tygodni z uwzględnieniem zostania do rana:)

Tak więc nie wiem co o tym myśleć ale wydaje mi się że moją żonę kręcą nie klimaty cuckold ale chyba swingers.

Więc mam mały problem bo nie wiem co o tym sądzić :zdziwko:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc mam mały problem bo nie wiem co o tym sądzić

Na razie to nie wiadomo co ją kręci. :D

My też nie wiemy do końca co Ciebie kręci, bo nadal jesteś w grupie "potwierdzony".

Wybierz proszę swoją grupę preferencji:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Ja mojej pokazałem kilka filmików z serii sex cuckold i od razu się jej spodobało. Odrazu zaczeliośmy szukać faceta.  No i było bardzo fajnie. :doggystyle:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojej pokazałem kilka filmików z serii sex cuckold i od razu się jej spodobało. Odrazu zaczeliośmy szukać faceta.  No i było bardzo fajnie. :doggystyle:

Tak po prostu i szybko poszło, jakoś nie wierzę. Musieliście chyba o tym coś rozmawiać? Ja z moją też czasami oglądamy takie filmy i nic na razie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...