Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również uważam, że nie są to zabawy dla każdego. Tak samo jak nie dla każdego jest np. praca w ubojni albo przy zwłokach.

Niezłe porównanie :s: 

Osobiście znam co najmniej 4 -5  kobiet dla których robienie loda to jest już taka perwera, że w głowie się nie chce układać. Znam też kilka osób dla których anal jest absolutnie nie do przyjęcia. Wobec powyższego nigdy nie odważyłbym się proponować im układu cuckold czy swingers.

Znam kilka Hotek, dla których anal, czy oral jest nie do przyjęcia, a cuckold jak najbardziej.

Wiem wiem, niektóre kobiety mają tak, że przed mężem zawsze zaciskały kakao a byczek może walić w dupsko aż krew z nosa będzie lecieć.

Lec, litości! :facepalm: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa, dnia 20 Stycznia 2016 - 22:20, napisał(a):

Jans, cytowanie Ci się pokićkało :lach: To nie moje słowa :D

Tak, sorry. Sprobuje poprawic.

Ok. Sprobowalem usunac bledny cytat ale bez rezultatu.

W kazdym razie dziekuje powtornie za trud wlozony w prawidlowa redakcje mojego postu ;) .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- prawda jest taka, że do końca nie ma pewności.

W każdej chwili, i każdy z nas, może się do cuckold'u przyłączyć, czy będąc w nim, któregoś dnia odejść. Podobnie z pozostałymi aspektami życia.

100 kolejnych, zdawałoby powtarzających się przypadków, nie gwarantują trafne zawyrokowanie o 101.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co stwarza duże prawdopodobieństwo zwykłego przeinaczenia

... co z kolei jest tożsame z możliwością mataczenia, co też czasem Ci się zdarza :D Bez spiny!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyslanie żony na masaż jest decyzją podjęta "za plecami" i z duzym prawdopodobienstwem wkurzy żonę dlatego Porozmawiaj i uzywaj słów interesuje sie zastanawiam sie podoba mi sie i a co o tym myślisz jak widac nie jest tu podjeta.decyzja ostateczna a do tego pytasz o zdanie żonę jedyne konsekwencje to takie że cie ofuknie w pierwszej chwili ale ziarenko zainteresowania zostanie zasiane , może wyrośnie a może nie ale zawsze mozesz wrocic do tematu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe porównanie :s:

Porównanie jak porównanie - chodziło o przedstawienie istoty problemu.

Znam kilka Hotek, dla których anal, czy oral jest nie do przyjęcia, a cuckold jak najbardziej.

Hmmmm.... No jasne, że nie trzeba być miłośnikiem analu by uznać, że jest się gotowym na cuckold. Jedno nie jest tożsame z drugim. Chodziło mi bardziej o to, że moim zdaniem trzeba po prostu "lubić ten sport" aby się w tym odnaleźć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... co z kolei jest tożsame z możliwością mataczenia, co też czasem Ci się zdarza :D Bez spiny!

-pewnie, że się zdarza. :)

Komunikowanie się, to niełatwe zadanie, zwłaszcza, kiedy chce się napisać niebanalnie, a jednocześnie zrozumiale. Do tego, dla każdego.

Po czasie, mogę nie zrozumieć własnego tekstu. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a potem :

Przyznam sie , ze zupelnie nie rozumiem tego Twojego ( coolmojito)   prezentu . Co rozumiesz przez masaz tantryczny wykonywany pod kontrola malzonka ale za to profesjonalnie i bez dotykania waginy? Czy to jakas nowa wersja takiego masazu. Poczytaj sobie moze nasze forum bo tam tez piszemy wiecej o masazach tantrycznych.

byłem kiedyś na takim masażu, zaczyna się od masażu palców stóp, nogi, ramiona, plecy .... ostatnie 10min to był masaż penisa, więc spokojnie można by końcówkę pominąć a i tak było jak dla mnie super.  O czymś takim myślałem, sam dotyk masażystki co prawda nagiej był super przeżyciem.

oczywiście że wcześniej poinformuję że ten prezent to - masaż, i jeśli ma ochotę to pójdziemy razem. Jeśli powie nie to trudno. Nic na się raczej propozycja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnie 10min to był masaż penisa, więc spokojnie można by końcówkę pominąć a i tak było jak dla mnie super.

O czymś takim myślałem, sam dotyk masażystki co prawda nagiej był super przeżyciem. oczywiście że wcześniej poinformuję że ten prezent to - masaż, i jeśli ma ochotę to pójdziemy razem.

Jeśli powie nie to trudno. Nic na się raczej propozycja

Jak juz to od razu na gleboka wode. Masazysta w stroju organizacyjnym i Wy oboje rowniez. Najpierw masazysta wprawnie masuje Twoja malzonke a potem Ciebie. Zareczam , ze to dobre przygotowanie do ciagu dalszego. Wyprobowane w praktyce !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...