Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

ale wg mnie to właśnie w tym jest problem, bo czasem niezwykle ciężko przyznać się do swoich pragnień przed najbliższą osobą bojąc się jej reakcji na to

No właśnie o to chodzi.  Dla mojej żony jestem pierwszym facetem, jest osobą raczej skrytą. Może znacie jakieś sposoby, metody?, ja myślę o masażu tantrycznym w formie prezentu dla żony wykonanym przez jakiegoś masażystę, jeśli się nie spodoba po prostu wyjaśnię że myślałem że to zwykły masaż a jeśli spodoba się wtedy .......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę o masażu tantrycznym w formie prezentu dla żony wykonanym przez jakiegoś masażystę, jeśli się nie spodoba po prostu wyjaśnię że myślałem że to zwykły masaż a jeśli spodoba się wtedy .......

Wtedy co? ;)

Zastanów się jeszcze, czy to jest dobra droga jako wstęp do cuckoldu. Zwłaszcza jeśli nie zamierzasz poprzedzić tego rozmową z żoną.

Wydaje mi się, że nawet jeśli ten masaż obudził by w niej pragnienie innego mężczyzny, to nie będąc świadomą Twoich pragnień, bardzo możliwe, że wpędzi ją to w poczucie winy i frustrację. I pewnie zachowa to dla siebie.

Mnie się wydaje, że jesteś w takim punkcie, gdzie albo powiesz o tym żonie, albo pozostawisz to w świecie fantazji. Jeśli teraz nie jesteś gotów, to może będziesz za jakiś czas. Ale ja bym nie próbował "wkręcania" żony w innych facetów. Szansa, że coś z tego wyjdzie więcej jest średnia. Tym bardziej jeśli jesteś jej jedynym facetem, to chyba czuła by się lepiej i bezpieczniej wchodząc w nieznany sobie świat razem z Tobą.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

UncleKlaus ma racje nie wkrecaj bo wzbudzisz nieufnosc kazdy z nas mialby dylemat czy przyznac sie do fantazji. Najlepsze są najprostsze rozwiazania powiedz że Kochasz żonę i że najbardziej podoba ci sie jak widzisz ja szczęśliwą! zauwazylem że podczas naszych igraszek jak opowiadam o innym podoba ci się mnie też bardzo to kreci dlatego szukalem w necie i znalazlem forum poczytalem i okazuje sie sporo ludzi ciekawi ten temat rozmawiaja o tym o swoich fantazjach i je spełniają z ich postow wynika ze wpuszczenie kogos nowego do sypialni wzmacnia ich relacje a nie niszczy oczywiscie pod warunkiem ze wszystko dzieje sie za zgoda i wiedzą, kocham cie i byloby mi milo jeśli poczytasz na ten temat jesli ci podesle ciekawe poety lub wejdz.na.forum...Uwazam ze takie postawienie sprawy ani nie jest narzucaniem wlasnego zdania nie stawiasz niczego na ostrzu noża, pozatym warto pamietac że dużo latwiej i przyjemniej jest wchodzić powoli do wody niz skakac na gleboka zimna wodę

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedna odpowiedz na jej pytanie"a nie bedziesz zazdrosny? " nie bylem w takiej sytuacji wiec pewno troche bede ale wiem że mnie kochasz! pozatym jak już mówiłem kręci mnie widok jak jesteś szczęśliwa" dodatkowo mozemy o tym poczytać na forum ;)) jak sie ludzie czuja w takiej sytuacji i co z tego wynika ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i aleks pięknie to napisał.

Sam bym lepiej tego nie ujął.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę o masażu tantrycznym w formie prezentu dla żony wykonanym przez jakiegoś masażystę, jeśli się nie spodoba po prostu wyjaśnię że myślałem że to zwykły masaż a jeśli spodoba się wtedy

Bym zabiła ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę o masażu tantrycznym w formie prezentu dla żony wykonanym przez jakiegoś masażystę, jeśli się nie spodoba po prostu wyjaśnię że myślałem że to zwykły masaż a jeśli spodoba się wtedy .......

Kombinacja dosyć skomplikowana.  W dodatku w naszym klimacie masażysta-specjalista od masażu tantrycznego występuje bardzo rzadko.  Zdarzają się co prawda zamienniki, ale zwykle marnej jakości.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli dobry pomysł z tym masażem czy nie?  :zdziwko:  oczywiście nie zostawię jej samej, masaż byłby wykonany w moim towarzystwie żeby czuła się bezpiecznie w profesjonalnym salonie z kadzidełkami, muzyką new age .... no i na pierwszy raz bez dotykania waginy. Taki mam plan. Ktoś zapytał i co dalej?? po kilku takich masażach szczera rozmowa, oczywiście nie jest to temat łatwy - zazdrość, małżeństwo, obawy itp... zdaję sobie z tego sprawę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli dobry pomysł z tym masażem czy nie?

Nie, nie dobry:)

Chyba, że już po rozmowie będziecie sobie chcieli w takich przemega bezpiecznych warunkach sprawdzić, jak Twoja żona czuje się z nieco bardziej intymnym dotykiem innego faceta. Choć zawsze to będzie baaaardzo dalekie od jakichkolwiek realnie erotycznych warunków.

Trochę jakbyś oczekiwał, że ktoś po kilku badaniach prostaty pokocha seks analny.

Jak już pisałem - ja uważam, że jeśli jesteś już gotów do rozmowy, to dawaj. Jeśli nie jesteś, to zaczekaj aż będziesz, ale nie kombinuj, bo zrazisz żonę nie tylko do cuckoldu, ale i do siebie. No dobra, z tym "do siebie", to może przesadzam, bo nie znam Twojej żony, ale że wysyłając na masaż obudzisz w niej zainteresowanie cuckoldem, to jakoś nie wierzę.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...