Skocz do zawartości
coolmojito

żona mówi mi że jest zainteresowana ale tylko podczas seksu

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy małżeństwem z 7 letnim stażem, mamy syna. Od dawna interesuję się tematem cuckold jest to moja jedyna fantazja związana z żoną. Od kilku miesięcy podczas uprawiania seksu z żoną  namawiam żonę żeby wyobrażała sobie że kocha się z innym mężczyzną, gdy wypowiadam te słowa będąc w niej staje się bardzo bardzo mokra świadczy to o tym że chyba kręci to ją tak samo jak mnie. Tydzień temu posunąłem się dalej i zapytałem czy chciałaby poczuć w sobie innego mężczyznę. Potwierdziła że tak. Niestety rozmowy te odbywają się tylko podczas stosunku. Później wszystko zamiera. Chciałbym któregoś dnia wieczorem w łóżku porozmawiać poważnie na temat zdrady kontrolowanej z żoną niestety po prostu nie mogę się przełamać, gdy próbuję coś powiedzieć słowa nie przechodzą mi przez gardło, boję się że żona pomyśli o mnie że jestem jakiś nienormalny, co dalej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rozmowy te odbywają się tylko podczas stosunku. Później wszystko zamiera.

To oznacza, że na tym etapie wystarczają Jej wyłącznie fantazje.

Zapomnij o temacie na jakiś czas, pozwól Żonie na fantazjowanie, nawet jeśli nie będzie Tobie o tym mówić.

Jeżeli zbyt często będziesz podejmował rozmowy o cuckoldzie, możesz zmęczyć "materiał" ;)

Pokaż Żonie Forum :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety rozmowy te odbywają się tylko podczas stosunku. Później wszystko zamiera.

A zamiera bo:

Chciałbym któregoś dnia wieczorem w łóżku porozmawiać poważnie na temat zdrady kontrolowanej z żoną niestety po prostu nie mogę się przełamać, gdy próbuję coś powiedzieć słowa nie przechodzą mi przez gardło, boję się że żona pomyśli o mnie że jestem jakiś nienormalny, co dalej?

Albo więc się odważysz i powiesz.

Albo nic dalej.

Jak nie powiesz, to raczej nie liczyłabym, że żona sama zacznie. Bo nawet jeśli ona też tak fantazjuje, to pewnie boi się o tym powiedzieć jeszcze bardziej niż Ty.

Co ryzykujesz? Że popuka się w czoło? Trudno, najwyżej tak się stanie.

Co możesz zyskać? Spełnienie fantazji. Być może Waszej wspólnej.

Najpierw jednak odpowiedz sobie na pytanie - czy jesteś PEWIEN, że tego chcesz. Czasem bowiem lepiej wszystko pozostawić w sferze fantazji. 

Powiem Ci w sekrecie, że fakt, iż oboje tak fantazjujecie w czasie seksu jest dobrym omenem. ;)

Pokazanie żonie forum jest bardzo dobrym pomysłem. Łatwiej zmierzyć się z tematem, gdy ma się świadomość, że wiele osób tak fantazjuje, że fantazje realizuje. Niejedna żona tu przyszła "za mężem". ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zbyt często będziesz podejmował rozmowy o cuckoldzie, możesz zmęczyć "materiał" ;)

zdecydowanie może tak być.

Pokaż Żonie Forum :)

Świetny pomysł :)

Najpierw jednak odpowiedz sobie na pytanie - czy jesteś PEWIEN, że tego chcesz. Czasem bowiem lepiej wszystko pozostawić w sferze fantazji.

i to jest bardzo ważne pytanie. Czasem nie ma sensu czegoś nakręcać, jeśli ostatecznie samemu nie jest się na to gotowym.

Niejedna żona tu przyszła "za mężem

oj nie jedna, ale jedną z nich byłam ja :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zbyt często będziesz podejmował rozmowy o cuckoldzie, możesz zmęczyć "materiał"

Sęk w tym, że Coolmojito nie podejmuje ich wcale.

Bo fantazjowanie w czasie seksu, to raczej do "rozmów" bym nie zaliczała. ;)

próbuję coś powiedzieć słowa nie przechodzą mi przez gardło

A przecież to najbliższa osoba, której nie powinien się wstydzić, czy bać. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A przecież to najbliższa osoba, której nie powinien się wstydzić, czy bać. :)

ale wg mnie to właśnie w tym jest problem, bo czasem niezwykle ciężko przyznać się do swoich pragnień przed najbliższą osobą bojąc się jej reakcji na to

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaję sobie z tego sprawę.

Ale jeśli najbliższa osoba miałaby nie zaakceptować naszych fantazji (co nie jest tożsame z ich realizacją!!!) - to kto???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jeśli najbliższa osoba miałaby nie zaakceptować naszych fantazji (co nie jest tożsame z ich realizacją!!!) - to kto???

dobre pytanie :)

Fakt, najwięcej zrozumienia powinno się odnaleźć w tej najbliższej osobie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest to moja jedyna fantazja związana z żoną.

Warto mieć trochę więcej niż jedną fantazję na temat żony. :dobre:  Nie to, że zaraz gang-bang, ale coś ta, warto mieć.

O, taka podręczną: siedzisz w biurze, a żona przychodzi do Ciebie z pilną wiadomością w czasie pracy. Spódnica jakby jest, ale właściwie nie ma.majtek też nie ma. wrzuciła demonstracyjnie do kosza.  Nachyla się nad Twoim uchem i szepcze bardzo głośno: tygrysku, wczoraj mnie nie zerżnąłeś, a obiecałeś !  Twoja kocica chce TERAZ ! 

Dookoła - oklaski i wrzaski kibiców: jeszcze jeden ! - jeszcze jeden ! :klaszcze:

Powinno pasować 

Tydzień temu posunąłem się dalej i zapytałem czy chciałaby poczuć w sobie innego mężczyznę. Potwierdziła że tak.

I bardzo dobrze !

A Ty na to:

Niestety rozmowy te odbywają się tylko podczas stosunku. Później wszystko zamiera.

Żeby nie zamierało, ktoś powinien z kimś porozmawiać. Jak panuje cisza, to się samo nie zrobi.

Żona może jest nieśmiała.  jak jesteś jeszcze bardziej nieśmiały - to co robicie - siedzicie w kącie i obgryzacie ze stresu paznokcie?

Chciałbym któregoś dnia wieczorem w łóżku porozmawiać poważnie na temat zdrady kontrolowanej z żoną niestety po prostu nie mogę się przełamać, gdy próbuję coś powiedzieć słowa nie przechodzą mi przez gardło,

Jak byś chciał, to porozmawiaj.

Wiem, wiem, to jest jak stanie nad przepaścią.Trzeba zrobić krok do przodu.  Nogi się trzęsą jak galareta i chce się bardzo smarkać.

Ale się nic-a-nic nie przejmuj, tylko obejrzyj "Indianę Jonesa". Tak jest instrukcja, jak zrobić, żeby stojąc nad przepaścią i robiąc krok do przodu, nie polecieć. :dobre:

to jest w ogóle bardzo prosta sprawa: jak powiesz, ale szczerze, to albo dostaniesz w buzię, albo żona zwieje z walizkami do mamusi, albo Ty zwiejesz bez walizek przez okno VI piętra.

Albo będzie dobrze.

Jak żona kocha - będzie dobrze. Jak będzie wzajemnie zaufanie - będzie dobrze.

W gardle gula. Popijasz winę, częstujesz żonę, obejmujesz czule - i gadasz.

Powodzenia 

Popijasz winę,

tego też się nie przerażaj:nie popijasz winy, tylko popijasz winem

Nie pomyl się przy żonie !   :lach: 

Powodzenia x 2.

Melduj o wykonaniu zadania   :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to że żona mówi że jest zaintetesowana ZAWSZE gdy o to pytasz. A że pytasz tylko podczas seksu to już twoja wina ;) Odwagi!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...