Skocz do zawartości
Logan

Torebka do kościoła :-) dla....

Rekomendowane odpowiedzi

A czym ten napis tak ocieka ?

Pozostawiłabym to do odpowiexdzi "potencjalnej" :P właścicielce :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogłam się powstrzymać  :P

attachicon.giftorba.jpg

Na początek, dobrze.

Przy czym, na moje oko, Zou należy się znacznie bardziej stylowa torebka. I nie jestem całkiem pewien, że często bywa przed ołtarzem. Chyba, że mówimy o zupełnie innym ołtarzu, przed którym dochodzi do znacznie przyjemniejszych wydarzeń  :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że mówimy o zupełnie innym ołtarzu, przed którym dochodzi do znacznie przyjemniejszych wydarzeń 

Jedno co jest wspólnego,to jest na pewno fakt,że Zouza też klęka przed............ :redevil:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no, to falsyfikat! 

Oryginał to krwią ocieka :D

Zou należy się znacznie bardziej stylowa torebka

No właśnie! :P

Chyba, że mówimy o zupełnie innym ołtarzu, przed którym dochodzi do znacznie przyjemniejszych wydarzeń 

Podglądałeś?! :D

Jedno co jest wspólnego,to jest na pewno fakt,że Zouza też klęka przed............ :redevil:  

Niekoniecznie, Piorunku, niekoniecznie... 

Użyj wyobraźni... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie, Piorunku, niekoniecznie..

Coo,ktoś klęka przed Tobą? :zdziwko: 

Użyj wyobraźni...

Moja wyobraźnia,widziałaby Ciebie klęczącą i skrępowaną przed.........po same migdałki :blow1:  :lol:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coo,ktoś klęka przed Tobą?  

A cóż Cię tak dziwi??? :D

Moja wyobraźnia,widziałaby Ciebie klęczącą i skrępowaną przed........

Rzadko się krępuję :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko się krępuję

Zauważyłem :redevil: 

Chodziło mi,noo związana ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...