Skocz do zawartości
880408m

Witajcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Jestem singlem, lat 28, 176cm, Kraków. :)
Słyszałem wiele dobrego o owym forum i postanowiłem dołączyć do zacnego grona ;)

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy owa osoba życzy sobie aby pisać o niej na forum ;)
Dyskrecja 4 real :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy owa osoba życzy sobie aby pisać o niej na forum ;) Dyskrecja 4 real :)

Jest nas tu wiecej poubieranych w kapturki : np . 12345 , 123601 ,171 , 19999, 30.31, 63566, 911 i wielu, wielu innych ?

Wiec nie szczyp sie :smutny2: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem wiele dobrego o owym forum i postanowiłem dołączyć do zacnego grona

W skrócie opowiedz, co oznacza Twój Nick. Miło mi że słyszałeś wiele dobrego, ale ja, niestety jestem "ten zły". Poproszę więc genezę Twojej Nazwy Użytkownika i jakmamy się do Ciebie zwracać panie osiemset osiemdziesiąt czterysta osiem em.

Wrócę do tego tematu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nick ten jest przeze mnie używany od kilku dobrych lat na innych stronach, dokładnej etymologii nie pamiętam, lecz traktuję go jako mój wirtualny PESEL. Jeśli chodzi o kwestię zwracania, to ludzie zwykle używali po prostu 88 ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o kwestię zwracania, to ludzie zwykle używali po prostu 88

PASUJE :D

Ok, możesz więc używać swojego 88 u nas. Nawet fajnie tak "88" mówić do kogoś.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet fajnie tak "88" mówić do kogoś.

...tak fajnie.

Był jeden na którego wołali "9"..., ale to było w latach pięćdziesiątych...

Witaj.

Mnie też pasuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...