Skocz do zawartości
MłodaparaWAW

pierwszy raz wawa

Rekomendowane odpowiedzi

Wskaż kierunek chociaż, bo nie chcę jałowej archeologii po tematach uskuteczniać. Może być PW.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę odświeżę temat, bo forum dość "martwe".

Jakie miejsce polecacie?

Moja żona trafiła na Lave (Warszawską), ja trafiłem na forum na wzmianki o Saunie Sante - wydaje się to takim totalnym entry level by pokazać swe ciało.

Niestety nie widzę aktualnych wpisów.

Coś się zmieniło? Może jakieś nowe lokalizacje? Generalnie szukamy miejsca mocno w temacie nic nie trzeba robić, na pierwszy raz żeby trochę się "oswoić" i zobaczyć na co przyjdzie chęć./♂️

• Lubię 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sante podobno czasami coś się dzieje ? Wydaje mi się że na zapoznanie się z nagością i wzrokiem innych miejsce wydaje się idealnie ?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My na pierwszy raz wybraliśmy Lave. Sam klub i obsługa super. Na towarzystwo trzeba chyba do rzęs trafić albo iść na inną imprezę- my wybraliśmy dla par ale następny raz będzie chyba coś innego ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, majeranek pisze:

Żona zadowolona??

Jeśli to pytanie do mnie, to tak zadowolona ? M.

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...