Skocz do zawartości
siba10

Czy orgazm jest głównym celem w stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Zeusie, bardzo to altruistyczne, ale... zdradzę Ci pewien sekret - znaczna grupa kobiet czuje się w pełni usatysfakcjonowana, gdy OBOJE doświadczą orgazmu. :P

Zuza, wiem o tym doskonale, ale niestety, tak już mam i nie jestem w stanie tego zmienić, nie robię tego na złość kobietom. Jak się udaje i jest szansa na orgazm nie unikam tego. Ale mój orgazm absolutnie nie jest celem spotkań.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wczorajszej przygodzie jestem przekonany w pelni ze orgazm jest celem glownym. 1,5 h gry wstepnej pieszczot calego ciala. Ta jej gesia skora i wzdryganie sie w pewnych miejscach.

10 minut seksu

" tylko nie dochodz"

fantazje o tym trzecim i juz zblizamy sie do kulminacyjnego momentu kiedy stwierdza ze nie da rady. Za 2 minuty dziecko sie przebudzilo no to flacha w dziob poszla. Wyszlismy na fajke w szlafrokach

- moze chwila przerwy i skonczymy.

A tu dupa weszlismy do domu ja tak z minute po niej. Patrze swieczki zgaszone ona w pizame ubrana. No kurwa myslalem ze ja zagryze.... jeblem sie w lozko z wielkim wkurwem ona sie przytulila usnelismy ale z tym samym wkurwem sie obudzilem i z tym samym wkurwem siedze w robocie... zemsta bedzie slodka....

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj w robocie, może kolega obok miał to samo. Ty, on, jakoś temu zaradzicie :)

Odrzuć konwenanse, ważne żebyś wrócił do domu bez wkurwa :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytaj w robocie, może kolega obok miał to samo. Ty, on, jakoś temu zaradzicie :)

Odrzuć konwenanse, ważne żebyś wrócił do domu bez wkurwa :D

E watpie. Predzej nie mial wcale czyli mial lepiej bo sie dluzej przespal. U mnie wkurw b. Dlugo trwa... jeszcze mnie dzis wyjatkowo upierdliwi klienci wkurwiaja.... a zeby nie bylo ze nie w temacie... zemsta bedzie organoleptycznym sprawdzeniem czy orgazm jest glownym celem w stosunku. Rozloze stol do masazu kaze sie jej polozyc zwiaze jej rece i nogi do nog lozka zaloze opaske na oczy i wyjme wszystkie zabawki:) masazery dilda korki analne i magiczna rozdzke. I bede ja tak ze 2 h piescil tymi sprzetami we wszystkie dziurki a przed samym orgazmem wszystko bede wyciagal i odstawial. Czekal minute i jazda dalej;) zemsta bedzie slodka....
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że kiedy jednak finał nastąpi to podziękuje Ci za tę zemstę.

Czekam na relacje :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że kiedy jednak finał nastąpi to podziękuje Ci za tę zemstę.

Czekam na relacje :)

Hmm to zalezy czy zakonczy sie finalem haha;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orgazm nie jest głównym celem w stosunku, ale bardzo dobrze gdy się wydarzy, a króliczek będzie złapany ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeby obraz był pełny - liczą się nie tylko orgazmy.

pewnie poza nimi jeszcze seks?;-)))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pozostaje nic innego jak zgodzić się ze zdaniem większości. W końcu gdyby orgazm był celem w samym sobie i jedynym nikt by się nie bawił w seksy, szukanie kochanków, dogrywanie się, organizację spotkań tylko zgasił światło, zaciągnął kołdrę po same uszy, rączki pod kołdrę i heja ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie tam, że zaraz ma być jakiś orgazm

no niekoniecznie zaraz, ale czasami???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...