Skocz do zawartości
siba10

Czy orgazm jest głównym celem w stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

ale jak sie mi raz na jakis czas zdarzy skonczyc wczesniej 

To wtedy powiedz jej to :)

post-20182-0-96382200-1506526137_thumb.jpg

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie wspomnę jeszcze, że NIE, orgazm dla mnie nie jest celem samym w sobie. Nigdy nie postrzegałam tego w ten sposób. To trochę jak z jedzeniem, lubię jeść, ale nie koniecznie muszę być najedzona ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wtedy powiedz jej to :)

attachicon.giforg.jpg

Probowalem.. malo jajek nie stracilem;) a niby za chwile moglbym drugi raz.. ale tak jakos... jak skoncze to jakos tak szybko usypiam..
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co by tu powiedzieć, żeby się nie powtarzać? Może tak - wierzcie lub nie, ale mam za sobą kilka stosunków, w których sam nie miałem orgazmu ale za to ona owszem i powiem szczerze, że większość z nich uważam za bardzo udane :D ergo - to nie orgazm jest głównym celem stosunku, ale satysfakcja i spełnienie. No a że niektórzy jedynie w orgazmie znajdują pełną satysfakcję, to mamy już pełen ogląd sytuacji :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ja bym się wkurwiła jakbym nie miała... na pewno :D

Shi, no gena nie wydłubiesz! :D

Zresztą, jakoś trudno mi sobie wyobrazić, bym nie miała orgazmu, nawet przy najbardziej leniwym mężczyźnie, hehe. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą, jakoś trudno mi sobie wyobrazić, bym nie miała orgazmu, nawet przy najbardziej leniwym mężczyźnie, hehe. ;)

Też generalnie mam, co nie oznacza, że bym się nie wkurwila jakbym nie miała :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarbie, ależ zapewniasz go sobie wtedy sama, przy użyciu (bo przecież nie aktywnym współudziale) mężczyzny. :D

Co prawda będzie się potem dziwił, że nie bardzo masz ochotę na kolejne spotkanie, choć było tak wspaniale, ale cóż... :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja generalnie mam taki program, że z hotkami bardzo rzadko dochodzę, natomiast sprawia mi ogromną radość i satysfakcję, gdy hotka dochodzi przy mnie. Z kolei z żoną dochodzę zawsze, z nią nigdy nie mam problemu. Przyzwyczaiłem się do takiej sytuacji i obecnie z hotkami nie dążę do zaspokojenia siebie i robię wszystko, by ona była zaspokojona.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skarbie, ależ zapewniasz go sobie wtedy sama, przy użyciu (bo przecież nie aktywnym współudziale) mężczyzny. :D

Co prawda będzie się potem dziwił, że nie bardzo masz ochotę na kolejne spotkanie, choć było tak wspaniale, ale cóż... :lach:

Pamietam jak kiedyś. .. no sie nie udało i sobie sama pomogłam. .. ile było później pierdolenia "bo jestem beznadziejny" itp. I w ogole zal i smutek i tragedia. Nie wiem co później bo już poszłam spać :P
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja generalnie mam taki program, że z hotkami bardzo rzadko dochodzę, natomiast sprawia mi ogromną radość i satysfakcję, gdy hotka dochodzi przy mnie.

Zeusie, bardzo to altruistyczne, ale... zdradzę Ci pewien sekret - znaczna grupa kobiet czuje się w pełni usatysfakcjonowana, gdy OBOJE doświadczą orgazmu. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...