Skocz do zawartości
siba10

Czy orgazm jest głównym celem w stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolić jej zbliżyć się do niego i utrzymywać tuż przed ...

No wtedy byłabym już naprawdę wkurwiona :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wtedy byłabym już naprawdę wkurwiona :D

Ależ Zouza, to pewna forma gry i dominacji...

Ona chce ... a ty jej nie pozwalasz ... wije się prosząc o zakończenie... a ty dozujesz jej przyjemność utrzymując na skraju rozkoszy...

Potem zakończenie jest zawsze mega mocne!!

Skarg nie słyszałem :), a więc chyba to nie skrajny sadyzm 

Jak myślisz?

P.S. Wiem, wiem - ten uśmieszek na końcu nadawał Twojej wypowiedzi ton bardziej ironii i żartu niż krytyki, ale i tak nie mogłem się oprzeć odpowiedzi. Wybacz!!

Całuję ze skruchą  :oops:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj chyba jednak cos w tym jest. Kobietą oczywiście nie jestem, ale takie balansowanie na granicy, droczenie sie, doprowadzanie do prawie samego końca i nagle przerwa... by za chwile powrócić znów, utrzymywanie napięcia na najwyższym poziomie, myślę, że czasem może być bardzo fajne :) a usłyszeć od kobiety, że prosi bym pozwolił jej skończczyć, albo żebym juz nie przerywał... bezcenne! :) to, taka forma dominacji... :) a wszystko to dla jeszcze większej rozkoszy oczywiscie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobietą oczywiście nie jestem, ale takie balansowanie na granicy, droczenie sie, doprowadzanie do prawie samego końca i nagle przerwa... by za chwile powrócić znów, utrzymywanie napięcia na najwyższym poziomie, myślę, że czasem może być bardzo fajne a usłyszeć od kobiety, że prosi bym pozwolił jej skończczyć, albo żebym juz nie przerywał... bezcenne! to, taka forma dominacji... a wszystko to dla jeszcze większej rozkoszy oczywiscie

A teraz zastąpmy Kobietę Mężczyzną. :P I od razu bardziej mi się podoba... :redevil: 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całuję ze skruchą :oops:

i proszę o baty ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i proszę o baty ?

hmm.... baty??

Nie wiem  :smutek3:

To było by nowe doznanie - takie przejście na drugą stronę lustra

Ale chyba jeszcze nie dojrzałem do tego:)

Najwyżej mały klaps  :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona: To może najlepiej od razu ustalić zasadę, że jeżeli ja nie mam orgazmu to ty też konczysz zabawę bez wytrysku. Oczywiście żartowałam ;) Jesli jest się z osobą na której nam zależy to wiadomo że wychodzimy poza swój egoizm i nie chcemy tylko brać. Inaczej może byc z kochankiem ;) Jesli nastawiam się na orgazm i go nie mam to mogę być rozczarowana. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyżej mały klaps :-P

Z Zou musiałbyś byc gotowy na wiele  :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda ciężko jest się wypowiadać facetowi w kwestii kobiecych przyjemności, ale uważam, że zawsz dążymy do osiągnięcia największej przyjemności z naszej działalności: sexu, tańca, muzyki, malowania czy pracy. I jeżeli na przykład uprawiamy sex, to powinniśmy dążyć do osiągnięcia największej przyjemności czyli orgazmu inaczej to marnotrawstwo czasu i energii, nie zawsze to wychodzi ale powinniśmy do tego dążyć, takie jest moje zdanie. I dlatego uważam, że kobiety w trakcie stosunku zawsze dążą do osiągnięcia orgazmu bo przecież nie będą działały na swoją szkodę i nie będą pozbawiały się tego co najprzyjemniejsze. Jeżeli natomiast chodzi o sam sex to już inna sprawa, bo przecież w uprawianiu sexu różne rzeczy różnych ludzi podniecają nie koniecznie sam stosunek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...