Skocz do zawartości
siba10

Czy orgazm jest głównym celem w stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne. Bo dla mnie jest przyjemny. I to znacznie bardziej niż - pardon za brutalność - gdy jedna cyfra była "na liczniku". ;)

Ani chybi mutant...

A tak serio, to chyba nie takie proste, bo być może i oksytocyny jest mniej (choc nie wiem, czy to prawda), ale za to doświadczenia i samoświadomości seksualnej coraz więcej. Nie wierzę, by przyjemność z seksu była determinowana tylko przez hormony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, chyba - po zastanowieniu - muszę uzupełnić.

I nie będę opowiadała dyrdymałów, bo tak wypada :D

Myślę, że gdyby jakimś cudem zdarzyło mi się nie mieć orgazmu, to byłabym wkurwiona. :D

Zou: "Jestem wkurwiona, gdy mnie orgazm nie strzeli

I tak to się ciągnie do samej niedzieli"              :D

Zou: "Jestem wkurwiona, gdy mnie orgazm nie strzeli

I tak to się ciągnie do samej niedzieli"              :D

"A gdy mnie strzeli w poniedziałek z rana

przez tydzień chodzę cała rozedrgana"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I cały tydzień, i lata całe.

Przyznaję wprost - potrzeby niemałe. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym powiedział ze to żaden atawizm bo ludzie jak byli ciekawi tak są ;) czyli nie za bardzo może byc tu mowy o jakichkolwiek cechach recesywnych;) czyli z definicji implikujacym atawizm;)

Na zdrady bardziej wpływa libido i chcieć podświadomego spółkowania z wiecej niż jednym partnerka/ partnerem co sprawia ze statystycznie jesteśmy wstanie mieć większa ilośc potomstwa...

Nie wiem jak u kobiet ale ja muszę przynajmniej raz dziennie dojść... I często nie ma to nic wspólnego z sexem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I cały tydzień, i lata całe.

Przyznaję wprost - potrzeby niemałe. ;)

Potrzeby wielkie i zadania wielkie

musisz więc łyknąć spermy kropelkę

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedną kropelka zamydlasz mi oczy?

Niech mi tu kto wiadro spermy utoczy! :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedną kropelka zamydlasz mi oczy?

Niech mi tu kto wiadro spermy utoczy! :lach:

I się już ze mną brzydko nie droczy.

"dawajcie spermę wszelcy kochankowie

Bo mnie bez spermy miesza się w głowie !"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłabym się tak droczyć,

dzień, i wieczór cały

lecz Forumowicze

wnet wystawią pały! :D

:lach:

No dobrze, zbyt dwuznacznie to zabrzmiało.

Dość mych częstochowskich rymów. Wróćmy do meritum. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, chyba - po zastanowieniu - muszę uzupełnić.

I nie będę opowiadała dyrdymałów, bo tak wypada :D

Myślę, że gdyby jakimś cudem zdarzyło mi się nie mieć orgazmu, to byłabym wkurwiona. :D

Ha ha , Zuzka , oplulam sobie telefon :)))))))))))

Ja lubie orgazmy , nieczęsto mi sie zdarzają , ale ważniejsze jest dla mnie wszystko to co dookoła - szał ciał ,pocałunki , dotyk .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w temacie kobiecych odczuć może nie powinienem sie wypowiadać..

Jednak w wielokrotnie wyrażanej opinii mojej drugiej połówki, która nomen omen siedzi koło mnie, wbrew zdaniu wielu facetów kobieta czerpie przyjemność głównie z atmosfery, bliskości, tej magii uczucia bycia podziwianą i pożądaną, oczywiście też z przyjemności samego zbliżenia, orgazm jest tylko dodatkiem... to jej słowa.

Z moich doświadczeń... brak orgazmu to sposób na podkręcenie atmosfery... Pozwolić jej zbliżyć się do niego i utrzymywać tuż przed ...

Gdy go już osiągnie emocje trochę opadają... (przynajmniej na chwilę  :-> )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...