Skocz do zawartości
siba10

Czy orgazm jest głównym celem w stosunku?

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę wybaczyć jeśli powielilem juz zadane gdzies w przeszłości pytanie na forum ale proszę uwierzyć że nie znalazłem więc zadaje; )Ciekawi mnie jak kobietki uważają odnośnie udanego dla nich seksu czy orgazm jest najczęściej celem lub zakończeniem stosunku tak jak u faceta?.Czy coś innego się liczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a u faceta, jest celem czy zakończeniem stosunku???

cholera teraz już nigdy..........nie dojdę

"kobietki" pomózcie :):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest cel jedyny i obowiązkowy. Dla mnie liczy się przede wszystkim miłe spędzenie czasu z kochankiem, pewna magia i klimacik, który się między nami utworzy. Także spotkać się z kochankiem tylko po to, by dostać orgazmu, to słaby cel. Owszem jest mile widziany, ale nie najistotniejszy.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Istotą stosunku jest komunia ciał. 

Cała reszta jest zabroniona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Istotą stosunku jest komunia ciał.

Pierwsza Komunia Cial;)

A tak serio, to co masz na myśli? Zastanawiałem się nad tym chwilę i za cholerę nie mogę dojść o co chodzi. Pewnie dlatego, że nie jestem kobietą. .. choć z drugiej Ty też nie:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza Komunia Cial;)

A tak serio, to co masz na myśli? Zastanawiałem się nad tym chwilę i za cholerę nie mogę dojść o co chodzi. Pewnie dlatego, że nie jestem kobietą. .. choć z drugiej Ty też nie:)

Czyli ;) jedność, wspólnota, połączenie ;)

Pewnie o to chodziło;)

Ja juz jakiś czas temu poukładałem sobie w głowie ze orgaz nie jest celem kobiety i wiem ze u wielu kobiet wogole to nie jest wyznacznikiem udanego stosunku... A mimo to jak go nie ma zawsze nie dokonca mnie to zadowala...

Mimo ze jak czasem nie dojdę nie rzutuje to wogole na moje spełnienie. Na ale to chyba mamy tak zaprogramowane ze kobieta ma mieć orgazm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie jak kobietki uważają odnośnie udanego dla nich seksu czy orgazm jest najczęściej celem lub zakończeniem stosunku tak jak u faceta?

Zakończeniem nie, bo wtedy moje stosunki musiałyby być króciutkie. A ja lubię drugi, trzeci... i jeszcze raz. :D

Czy celem? Hmmmm... W zasadzie można tak powiedzieć, choć to duże uproszczenie, bo nie pamiętam takiego seksu, w czasie którego nie miałabym orgazmów.  Ale żeby obraz był pełny - liczą się nie tylko orgazmy. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakończeniem nie, bo wtedy moje stosunki musiałyby być króciutkie. A ja lubię drugi, trzeci... i jeszcze raz. :D Czy celem? Hmmmm... W zasadzie można tak powiedzieć, choć to duże uproszczenie, bo nie pamiętam takiego seksu, w czasie którego nie miałabym orgazmów. Ale żeby obraz był pełny - liczą się nie tylko orgazmy.

W pelni popieram. Liczy sie duzo wiecej niz "tylko" orgazm . Chocby tylko przeplyw energii lub kontakt fizyczny cial nie mowiac juz o uczuciach. :mrgreen:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

liczy sie przede wszystkim atmosfera, pewna magia takiego spotkania, stan umysłu. Gra zapachów, smaków, cała otoczka wokół tego. To buduje napięcie, to nakręca i podnieca. Odkrywanie siebie i swoich ciał, delektowanie sie i spełnienia pragnień. Choć oczywiście jednym z piękniejszych widoków jest widok kobiety odpływającej z rozkoszy, która ja jej daje... :) i to najlepiej nie tylko jeden raz :) ale to jest właśnie zwieńczenie tego wszystkiego...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, chyba - po zastanowieniu - muszę uzupełnić.

I nie będę opowiadała dyrdymałów, bo tak wypada :D

Myślę, że gdyby jakimś cudem zdarzyło mi się nie mieć orgazmu, to byłabym wkurwiona. :D

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...