Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Na siedząco...tylko w nocy, tylko po przebudzeniu gdy nie chce sobie wypalić oczu wściekłą jasnością żarówki, a jestem zbyt zaspany żeby sikać ze słuchu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...jestem zbyt zaspany żeby sikać ze słuchu.

Sa muzykanci wsrod nas :rolleyes:

A czy kobiety tez sikaja ze sluchu ?

Wtedy tylko potrzeba na forumowym Zjezdzie dyrygenta do oryginalnej symfonii :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A propos męskiego sikania w terenie... Był taki jeden On. Najpierw zauroczyłam się w jego dzikim spojrzeniu. Potem poczułam erotyczny dreszcz, gdy ubrudzony smarem powiózł mnie terenowym autem po błotnistych bezdrożach wysoko w góry. Ale już totalnie zabujałam się, gdy gdzieś w tych górach zatrzymał samochód, wysiadł, ustawił się przodem do spektakularnego widoku, wyjął kutasa i z uśmiechem dzikiej satysfakcji po prostu sikał. Jakiż to był piękny widok...

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... wyjął kutasa i z uśmiechem dzikiej satysfakcji po prostu sikał. Jakiż to był piękny widok... Lula.

a dzisiaj :

... Niektóre wyniki mogły zostać usunięte na mocy europejskich przepisów o ochronie danych.

Pozostaje wiec ... archiwum :facepalm:

post-8255-0-68236500-1520437898_thumb.jpeg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Post luli przypomniał mi coś takiego:

Ogłoszono konkurs jak najkulturalniej powiedzieć kobiecie z którą się jest na kolacji, że idzie się odlać.

Wygrało: Przepraszam, ale muszę iść pomóc przyjacielowi, którego poznasz dzisiaj wieczorem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Post luli przypomniał mi coś takiego:

Ogłoszono konkurs jak najkulturalniej powiedzieć kobiecie z którą się jest na kolacji, że idzie się odlać.

Wygrało: Przepraszam, ale muszę iść pomóc przyjacielowi, którego poznasz dzisiaj wieczorem.

Zajebiste. Będę stosować :-D A ja mam taką anegdotkę. Siedzę z jakimiś znajomymi w knajpie i była tam dziewczyna, której wcześniej nie znałem. Wydawała mi się taka bardzo dystyngowana, chłodna, taka dama, co to bezę łyżeczką i wogle. I nagle ta dziewczyna wstaje i mówi: "sorry, idę se pierdolnąć szczocha!" Dysonans poznawczy jak sam chuj.  :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...