Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Fascynujace jakie asocjacje budza sie w czlowieku z samego tylko faktu bliskosci elementow anatomicznych z ... rowerem.

Tak, ... rzeczywiscie siodelko rowerowe damki i egzemplarza meskiego wyglada inaczej.

Ortopedyczne siodelko meskiego roweru posiada po srodku pokazny otwor ktorego brak w damce  :facepalm:

- niektórzy na rowerze jeżdżą na wycieczki, niekiedy długie. Wato spróbować przejechać na najdroższym i najlepszym siodełku jedynie z 10 km, po dłuższej przerwie. :)

Ale nie ma to zwiazku z siusianiem czy sikaniem :rolleyes:

- wprost... fundamentalny. Właśnie... funda(mentalny). Dzięki za rozwinięcie tematu.

Te zachowania, to oznaki męskości. Siusianie, "po męsku" i "męski" rower. Mało tego jest "męskie wsiadanie" na bicykl. :)

Paradoksalnie, proponuję zobaczyć, jak nieporadnie wsiadają na rower sprinterzy na welodromie. Ci, którzy potrafią rozkręcić ponad 70 km/h. 

Dla innych występuje męskie i damskie podawanie dłoni. Na tym nie koniec. :)

post-15000-0-56251600-1454251285_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla innych występuje męskie i damskie podawanie dłoni. Na tym nie koniec. :)

Tak, to bardzo ciekawa ceremonia z wielka tradycja i wieloma odmianami.

post-8255-0-63526300-1454254488_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- te dziewczyny tak wyglądały, jak na filmie sponsorowanym przez drogówkę, o rozglądaniu się przed wejściem na ruchliwą jezdnię.:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Przez wiele ostatnich lat ugruntowalo sie damskie spojrzenie na problem siusiania przez mezczyzn w domu  : mezczyzna ma siusiac tylko na siedzaco bo tylko tak jest higienicznie.

Wielu mezczyzn podporzadkowuje sie temu zdawac by sie moglo logicznemu zarzadzeniu i siusiaja poslusznie na siedzaco.

Ostatnio jednak w moich zagranicznych podrozach w temacie natrafilem na zupelnie odmienne stanowisko :

mezczyzna powinien siusiac na stojaco i rowniez na stojaco ma sie masturbowac.

Ciekawe , ze na takim stanowisku stoi nie mezczyzna a kobieta ktora powinna wiedziec co mowi :

to szwajcarska pani seksuolog Ester Schütz.

Otoz twierdzi ona , ze zachowanie higieny w toalecie przez mezczyzn nie jest zadnym problemem bo wystarczy tylko troche samodyscypliny w porzadkowaniu „pozostalosci“.

Duzo wazniejsza rzecza dla psychiki mezczyzny jest optyczny i namacalny kontakt ze swoim czlonkiem. Wzmacnia to jego meskosc i dume. Rowniez relacja pomiedzy oddechem i wyplywem strumienia moczu jest naturalna.

Pozycja stojaca podczas masturbacji jest korzystniejsza ze wzgledu na lepszy trening muskulatury miednicy.

Rowniez motoryka miednicy “tam i z powrotem” odpowiada naturze.

W zwiazku z powyzszymi argumentami warto chyba jednak zrewidowac siedzaca pozycje siusiajacych panow ?

Jaka jest Wasza opinia ? Siusiacie na siedzaco ?

Tutaj publikacja pani seksuolog w oryginale

http://www.20min.ch/wissen/news/story/12713296?ref=yfp

Sexualtherapeutin Esther Elisabeth Schütz

attachicon.gifsx.jpg

To zależy jakiego ma penisa - jak małego może siusiać na siedząco ale jak dużego to nie bo by mu się w muszli moczył łebek ha ha ha . :-> 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy jakiego ma penisa - jak małego może siusiać na siedząco ale jak dużego to nie bo by mu się w muszli moczył łebek ha ha ha . :->

Tak ! Wszystko zalezy od konstrukcji muszli klozetowej i dlugosci penisa.

Byc moze kiedys EU znormalizuje te sprawy i pokieruje wlasciwe penisy do wlasciwych muszli :lach:

Panie maja jeszcze gorzej bo potrafia sikac pod roznym katem i wtedy glebokosc muszli nie ma znaczenia  :facepalm:

post-8255-0-91852000-1456087962_thumb.jpg

post-8255-0-19406800-1456087991_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans to co na zdjeciu powyzej jest conajmniej irytujace... wkurza mnie wlasnie jak sobie siedze na tronie a berlo mi marznie od ceramiki...

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako Pani domu nie przeszkadza mi czy mężczyzna sika na stojąco czy na siedzącą gdyż to mężczyzna przeważnie sprząta łazienkę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ten szkic nie jest dziwny? Dlaczego on siedzi jak na bidecie przodem do ściany? Ja jestem jednym z tych co robią to na siedząco bo :

a) Na co mam stać jak mogę usiąść

B) bo jest po prostu czyściej

Problem zaczyna się kiedy idę się załatwić z poranną erekcją (tak kochanie to mi się czasem zdarza[emoji14]- to tak jakby kiedyś moja dziewczyna czytała) bo wtedy muszę wygiąć się na bok żeby po oczach nie lać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkurzę stary temat, bo mnie zainspirował. :-) Ze względów higienicznych zwykle jednak siadam, choć czasem mi się nie chce i wtedy na stojąco. Najwyżej posprzątam, jakby co.

Ale przyznam, że sikanie na stojąco, a już najlepiej na dworze, na łonie natury, uważam za czynność niesłychanie przyjemną. :-) Może włącza się we mnie samcza potrzeba znaczenia terenu, ale to świetne uczucie. I zdałem sobie sprawę, że nie jestem w tym odosobniony, jak przeczytałem Spiski. Przygody tatrzańskie Kuczoka, w której to powieści pojawia się opis (na pół strony!), o tym jak cudownym uczuciem jest odlanie się ze szczytu góry, obserwowanie lecącego w dół strumienia oraz niezwykłych uczuć, jakie temu towarzyszą. A książkę swoją drogą polecam. :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...