Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jest Wasza opinia ? Siusiacie na siedzaco ?

- nie czytałem wszystkich postów, ale zaryzykuję. :)

To zależy od okoliczności. Taka powinna być odpowiedź.

Sikanie na stojąco, to historyczne rozpoznanie mężczyzny.

Przedwieczna w swojej części historycznej, identyfikuje tych 100%, jako 'oddających mocz na mur'.

"Obszyj mury" dziś, to coś w rodzaju kloszarda. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sąd w Niemczech rozpatrywał niedawno niezwykłą skargę mężczyzny ukaranego za nieostrożne oddawanie moczu. Właściwie sądowi przekazano do rozpatrzenia czy mężczyźni mogą sikać na stojąco.

Zarządca budynku, w którym doszło do feralnego sikania domagał się kary za zbrukanie marmurowej podłogi. Była to kara niebagatelna, bo aż 1900 euro. Sprawa znalazła więc swój finał przed wymiarem sprawiedliwości.

Na szczęście sędzia z Duesseldorfu uznał, że sikanie na stojąco jest kulturową normą i jako takie jest to dopuszczalne. Normalny człowiek zastanowiłby się nad poziomem absurdu, do jakiego doszliśmy w debacie publicznej, ale okazuje się, że ten poziom abstrakcji dziwi już coraz mniej osób.

Wcześniej na temat sposobu korzystania z toalet wypowiadali się przedstawiciele feministycznych ruchów lewackich ze Skandynawii. Okazuje się, że tę absurdalną debatę udało się wprowadzić również w Niemczech. Jak grzyby po deszczu pojawiają się kolejne toalety promujące "równościowy" i rzekomo bardziej higieniczny sposób korzystania z toalety, czyli na siedząco.

Powstało nawet specjalne logo stylizowane na znak drogowy, które ma wskazywać, że w tym miejscu powinno się oddawać mocz na siedząco. Po niemiecku mężczyzn, którzy ulegają tej dziwnej lewackiej propagandzie nazywa się specjalnym nieco pogardliwym słowem - Sitzpinkler.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wiec widac z szeregu wypowiedzi i zaprezentowanych roznych publikacji istnieje roznica pomiedzy "siusiajacym i sikajacym mezczyzna" .

Ten pierwszy rozsiada sie wygodnie na sedesie a ten drugi to postac wrecz wiekowa i historyczna (np . historia Brukseli) .

Obojetnie jakie argumenty za i przeciw przytoczymy to ciezko jest z nimi walczyc : stac czy siadac ?

Kazdy ma swoje racje a kobiety dolewaja jeszcze oliwy do ognia bo gdzie tu sprawiedliwosc w codziennej czynnosci ?

A moze jest jakis "zloty srodek " ?  :hit2: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nawet nie wiedziałem, że problem męskiego sikania to taki poważny problem. W przytoczonym na początku, za pomocą linku, opracowaniu widać jak to może wpłynąć na męską psychikę. No i  muszę tutaj zaznaczyć i przyznać się bez żadnych nacisków, że od urodzenia sikam tylko i wyłącznie na stojąco i obiecuję, że tak będę robił aż do mojego całkowitego zniedołężenia. Jednocześnie muszę się przyznać, że przy masturbacji już tak nie zwracałem na to uwagi w jakiej pozycji to robiłem, ale obiecuję, że od dzisiaj będę to robił tylko i wyłącznie na stojąco, tak mi dopomóż ...... Houg. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalny człowiek zastanowiłby się nad poziomem absurdu, do jakiego doszliśmy w debacie publicznej, ale okazuje się, że ten poziom abstrakcji dziwi już coraz mniej osób.

Racja!

Ale...

Normalny człowiek, który swym "nieostrożnym oddaniem moczu" zanieczyściłby podłogę, po prostu by ją wytarł. I nie byłoby całej sprawy. :)

No ale jeśli ktoś ma problem, by posprzątać PO SOBIE w domu, to co dopiero w restauracjach, urzędach, przeróżnych instytucjach.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja! Ale... Normalny człowiek, który swym "nieostrożnym oddaniem moczu" zanieczyściłby podłogę, po prostu by ją wytarł. I nie byłoby całej sprawy. :)

Racja ! Ale ... ten normalny czlowiek powinien to uczynic NATYCHMIAST poniewaz marmurowa podloga (czy inne powierzchnie z tego materialu) po kilku minutach matowieja i w rezultacie pozostaja trwale plamy pod wplywem moczu.

A wiec dyscyplina jest konieczna !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dla mnie to oczywiste, że natychmiast :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- tematy toaletowe są, wbrew pozorom bardzo istotne dla komunikacji międzyludzkiej.

Siusianie na stojący jest atrybutem męskości. Są mężczyźni, co podobnie, za żadne skarby nie wsiądą na "damkę". Trudno z tym dyskutować, choć względy higieniczne nie pozostawiają złudzeń, w pierwszym przypadku, a praktyczne w drugim. Rower bez męskiej poprzeczki jest wygodniejszy.

Dygresja.

Ale toaletowa i ciekawa.

Byłem na zabawie dla ludzi "normalnych".

W toalecie, pewien "gentleman" konwersował i ściskał innym dłonie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- tematy toaletowe są, wbrew pozorom bardzo istotne dla komunikacji międzyludzkiej. Siusianie na stojący jest atrybutem męskości.

Są mężczyźni, co podobnie, za żadne skarby nie wsiądą na "damkę". Trudno z tym dyskutować, choć względy higieniczne nie pozostawiają złudzeń, w pierwszym przypadku, a praktyczne w drugim.

Rower bez męskiej poprzeczki jest wygodniejszy.

Fascynujace jakie asocjacje budza sie w czlowieku z samego tylko faktu bliskosci elementow anatomicznych z ... rowerem.

Tak, ... rzeczywiscie siodelko rowerowe damki i egzemplarza meskiego wyglada inaczej.

Ortopedyczne siodelko meskiego roweru posiada po srodku pokazny otwor ktorego brak w damce  :facepalm:

Ale nie ma to zwiazku z siusianiem czy sikaniem :rolleyes:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest Wasza opinia ? Siusiacie na siedzaco ?

Tak, ale pierwotnym powodem nie była chęć zachowania czystej łazienki.

Zaczęło się to jakieś 10 lat temu, kiedy po raz pierwszy w życiu podjąłem ciężką pracę fizyczną i wizyta w toalecie nie była dla mnie li tylko okazją do zrobienia "jedynki", ale również odpoczynkiem dla nóg. Przyzwyczaiłem się i w domu zawsze tak robię (żeby nie nachlapać - i teraz jest to główny powód, ale prawda jest taka, że po prostu tak lubię). W publicznych toaletach nie siadam nigdy, jeżeli nie muszę (w niektórych Polskich Busach są mikroskopijne łazienki i nakaz siedzenia).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...