Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

To już wiem dlaczego non stop podłoga i ściany są obryzgane....

No bo deske trzeba podnosic  :lach:

post-8255-0-64234900-1453218365_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ze tez napisze cos... troche mi wstyd, ale niech jest temat miedzynarodowy....

u nas w domu niema klopotow s tym...

bo niemal zawsze siadam, bo jest mniej ryzykowe, ze bedzie cos gdzies obok toalety... (no wiecie) i jest to dla mnie lepsze, bo jak sprzatam w domu, to nie jest tak brudno w lazience (nie ze by gdzies indziej byl :).

To moze jak by meczyzni sprzatali w domu, nierobili by, jak tu czytalem "mgielke", obok....

klaniam sie subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm... ja z kolei słyszałem od fizjoterapeuty/masażysty który mnie nastawia od czasu do czasu, że sikając na stojąco nie opróżnia się całego pęcherza :D

Podobnie jest z dwójką i według pewnych legend "pełne oczyszczenie" odbywa się w pozycji kucającej,a nie siedzącej. Generalnie wszyscy mamy za wysoko sedesy montowane, albo za krótkie mamy nogi i kolana są za nisko :D:)  wyjaśnienie tego tutaj -http://www.kucaj.pl/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie sikam na stojąco. Na siedząco zdarza się od razu po seksie. Po orgazmie nie zawsze jestem wstanie dobrze wycelować strumieniem moczu... To oczywiste.

Chciałem zwrócić uwagę na pewną kwestię... Naprawdę nie wiem dlaczego mężczyźni po sikaniu zazwyczaj nie wycierają kutasa... Po sikaniu resztki moczu z kutasa wycieram papierem. Niektórych to dziwi, ale ja nie widzę w tym nic dziwnego. Dzięki temu mogę dłużej zachować świeżość.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki temu mogę dłużej zachować świeżość.

Zabrzmiało jak z reklamy podpasek:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..... troche mi wstyd, ale niech jest temat miedzynarodowy....

Oczywiscie , to jest temat ludzki czyli miedzynarodowy . Zalaczam ponizej obrazki z ... Japonii

Generalnie wszyscy mamy za wysoko sedesy montowane, albo za krótkie mamy nogi i kolana są za nisko :D:) wyjaśnienie tego tutaj -http://www.kucaj.pl/

Oczywiscie , masz racje. Nasza pozycja przy zalatwianiu potrzeb fizjologicznych nie jest wlasciwa.

Dzieki za pozyteczny link . W Japonii robia to inaczej.

post-8255-0-51955900-1453297348_thumb.jpg

post-8255-0-66459400-1453297382_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obserwujac japonska toalete w poscie powyzej zauwazylem jej fatalny stan higieniczny. Tym samym zrozumialem dlaczego japonczycy maja dodatkowe klapki domowe wylacznie dla odwiedzin toalety. Nawet goscie otrzymuja takie dodatkowe klapki oprocz obligatoryjnych do celow odwiedzin pozostalych pomieszczen.

No coz , co kraj to obyczaj :s:.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze bedzie cos gdzies obok toalety

Usiąść sobie wygodnie na muszli podczas siusiania to żaden wstyd :D Często tak robię gdy prawa połowa mojego mózgu jeszcze śpi wraz z prawym okiem, a lewa funkcjonuje już połowicznie, aczkolwiek jeszcze przed wypiciem kawy, więc nieasertywnie bardzo. Pamiętaj że artystom wszystko wolno, a wszystko co zrobią, pachnie fiołkami. Łącznie z moczem. A Ty jesteś artystą :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...