Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie doczytales. Pisuar sam sie sprzata , automatycznie jak sie odsuniesz opada klapa i wlacza sie spluczka tez automatycznie.

Ale nie mów że nie trzeba ze szmatexem oblecieć raz na parę dni okolicy, porcelanki i klapy z zakamarkami. Nikt tego za Ciebie nie zrobi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie mów że nie trzeba ze szmatexem oblecieć raz na parę dni okolicy, porcelanki i klapy z zakamarkami. Nikt tego za Ciebie nie zrobi.

Oczywiscie masz racje ! Od czasu do czasu trzeba sprzet odkurzyc ale nie codziennie na kleczkach przewijac sie pod sedesem :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ralf

Ja tam zawsze sikam na stojąco, wygodniejsze, szybsze i mam przy okazji możliwość obserwowania strumienia moczu i na podstawie zabarwienia określenia czy piję wystarczająco dużo (mam dziwną przypadłość i słabo odczuwam pragnienie przez co niestety często grozi mi odwodnienie).

Zastanawiałem się przy remoncie nad pisuarem ale jak zobaczyłem, że najtańszy i najprostszy jest dwa razy droższy od kompaktu z średniej półki to sobie odpuscilem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam zawsze sikam na stojąco, wygodniejsze, szybsze i mam przy okazji możliwość obserwowania strumienia moczu i na podstawie zabarwienia określenia czy piję wystarczająco dużo (mam dziwną przypadłość i słabo odczuwam pragnienie przez co niestety często grozi mi odwodnienie).

Tak , to fakt.

Ciemniejsze zabarwienie moczu oznacza zbyt niski poziom plynow (elektrolitow) w organizmie ktory nalezy szybko uzupelnic.

Dzieje sie tak zwykle po duzym wysilku fizycznym albo saunie gdzie z potem pozbywamy dodatkowo nadmiernie plynow.

Ale nawet zwykly brak pragnienia jak u kolegi moze byc powodem koniecznosci uzupelnienia plynow.

Dlatego kolor moczu jest dobrym indykatorem i pozycja stojaca jest tutaj korzystna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Namówiliście mnie! Od dzisiaj sikam na stojąco :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Namówiliście mnie! Od dzisiaj sikam na stojąco :D

Linka do lejków podałem wyżej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W domu na siedząco. Wygodniej i higieniczniej.

A może by tak pójść dalej i zapytać czy kupa na stojaka czy klasycznie z ugiętymi nogami? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może by tak pójść dalej i zapytać czy kupa na stojaka czy klasycznie z ugiętymi nogami? :)

:klaszcze:  Nic nie stoi na przeszkodzie zebys zaspokoil swoja ciekawosc a potem podzielil sie z nami rezultatami :-x

To znaczy wirtualnymi rezultatami :lach:

PS.: Tfu tfu.Akurat przy obiedzie taki temat. Smacznego !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...