Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

A i jeszcze jedno mi sie przypomniało :) Kiedyś oglądałem film, co robić kiedy ktos nadepnie np. na jakieś kolczaste stworzonko na plaży. Można nasikac na wbity kolec, co go zmiękczy i łatwiej wyciągnąć. Była tylko uwaga, żeby był to mocz męski, bo kobiecy nie jest tak czysty i się nie nadaje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ta cała dyskusja, jak nie od dziś wiadomo, że i tak najbardziej zanieczyszczonym elementem naszego życia jest telefon :)

Dyskusja dotyczy pytania stac czy siadac a nie telefonu :P

I komputer :s:

:comp:   hi hi , komputer tez potrafi sie zdenerwowac

Można nasikac na wbity kolec, co go zmiękczy i łatwiej wyciągnąć.

Była tylko uwaga, żeby był to mocz męski, bo kobiecy nie jest tak czysty i się nie nadaje

Kobiecy mocz jest tak samo czysty jak i meski !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskusja dotyczy pytania stac czy siadac a nie telefonu :P

:comp:   hi hi , komputer tez potrafi sie zdenerwowac

Kobiecy mocz jest tak samo czysty jak i meski !!!

Raczej chodzi o opłukanie i zdezynfekowanie rany a nie zmiękczanie kolca.  Mamy też koleje udowodnione twierdzenie, że kobiety nie są tak czyste (są nieczyste) jak mężczyźni (maja nieczysty mocz)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sikając do czegoś takiego nie rozwiązujesz podstawowego problemu - rozbryzgu. Chyba że masz tak długiego że możesz go wsadzić pod klapkę :)

Oj rozwiązuje, jest na odpowiedniej wysokości , jego kształt i wkładka w środku skutecznie eliminuje rozbryzg [emoji6]

No chyba że ktoś naprawdę nie ma kontroli nad swoim pytonem ale trening czyni mistrza [emoji4]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy też koleje udowodnione twierdzenie, że kobiety nie są tak czyste (są nieczyste) jak mężczyźni (maja nieczysty mocz)

Twierdzenie takie pochodzi z obcych kultur i nie dotyczy moczu kobiety :facepalm: .

Nic nie jest udowodnione i teoria "nieczystych" kobiet jest w kulturze Zachodu zdecydowanie odrzucana.

Kobiety czesto sa bardziej czyste niz mezczyzni. Uogolnienia do niczego nie prowadza .

Lepiej potraktowac sprawe medycznie i wtedy wyjdzie czarno na bialym , ze kobiety nie maja "nieczystego" moczu.

Niestety trzesie mna jak slysze takie opinie :bring: .

A bajki o kolcach reagujacych tylko na meski mocz to znowu SF :facepalm: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Roznica polega na tym ze mezczyzna moze kierowac swoja sikawka a kobieta nie i dlatego kobiety maja jasna sytuacje.

Ja kiedys myslalem nad dodatkowym pisuarem w lazience ktory by byl bardziej higieniczny w utrzymaniu od sedesu.

Taki pisuar z przykrywka.

cos takiego

attachicon.gifpi.jpg

to jest rozwiązania.

Ale czy w tym przypadku jest mniej praca ? Masz dodatkowy sprzęt w łazience. Ale ja jestem na tak !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys myslalem nad dodatkowym pisuarem w lazience ktory by byl bardziej higieniczny w utrzymaniu od sedesu. Taki pisuar z przykrywka. cos takiego

attachicon.gifpi.jpg

to jest rozwiązania.

Ale czy w tym przypadku jest mniej praca ? Masz dodatkowy sprzęt w łazience. Ale ja jestem na tak !

Ja mysle , ze to pozyteczny sprzet w lazience , szczegolnie kiedy w domu oprocz pani domu sa jeszcze inni mezczyzni.

Taki domowy pisuar z automatycznie opadajaca klapa jest latwiej utrzymac w czystosci niz caly popryskany moczem sedes.

Oczywiscie powinien to byc pisuar automatycznie splukiwany woda po odejsciu od niego .

Dla doroslych panow ten pisuar umozliwia dodatkowo trening typu jelqing ktory wczesniej omawialismy .

Tak wiec warto sie zastanowic nad taka inwestycja.Ja tez jestem na tak ! Czysto i wygodnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle , ze to pozyteczny sprzet w lazience , szczegolnie kiedy w domu oprocz pani domu sa jeszcze inni mezczyzni.

Taki domowy pisuar z automatycznie opadajaca klapa jest latwiej utrzymac w czystosci niz caly popryskany moczem sedes.

Oczywiscie powinien to byc pisuar automatycznie splukiwany woda po odejsciu od niego .

Dla doroslych panow ten pisuar umozliwia dodatkowo trening typu jelqing ktory wczesniej omawialismy .

Tak wiec warto sie zastanowic nad taka inwestycja.Ja tez jestem na tak ! Czysto i wygodnie.

Do posprzątania w domu zamiast kibelka jest kibelek i pisuar :) Nie widzę też sensu tej klapy - dodatkowe zakamarki do czyszczenia. Jestem na nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do posprzątania w domu zamiast kibelka jest kibelek i pisuar :)

Nie widzę też sensu tej klapy - dodatkowe zakamarki do czyszczenia.

Jestem na nie.

Nie doczytales. Pisuar sam sie sprzata , automatycznie jak sie odsuniesz opada klapa i wlacza sie spluczka tez automatycznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...