Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że Panowie z opcji stojącej zawsze sprzątają po sobie? :P

Dokładnie tak. Zawsze sprzątam łazienki :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak. Zawsze sprzątam łazienki :)

Dla mnie korzyści które miałbym z sikania na stojąco są mniej warte, niż praca którą musiał bym wykonać żeby potem posprzątać takie wc. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza - to nie chodzi o rozbryzgi które widać bo poszło bokiem czy skapnęlo - chodzi o niewidoczną mgiełkę która powstaje przy uderzeniu strumienia w porcelanę. Widziałem w tv - w promieniu 2 metrów od kibla - naprawdę 2 metrów w górę i w boki wszystko było pokryte ta mgiełką. Pokazywali to w ultrafiolecie czy jakoś podobnie. Argument do sikania na siedząco bardzo mocny.

Dzięki, no kurwa dzięki, za zaszczepienie mi nowej schizy. Każdy mój partner życiowy był ładnie wychowany i siadał do czynności fizjologicznych, ale jak sobie teraz uświadomię te tabuny kochanków szczających na stojąco i oczywiście zostawiających podniesioną klapę, w domyśle - tak też spuścili wodę... No ponownie - dzięki kurwa!
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ponownie - dzięki kurwa!

Posikałam się :lach:

Ale posprzątałam! :lach: 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie, ja tu schizuję, ciężko się zastanawiam jak i przy pomocy jakich żrących środków dokonać dekontaminacji łazienki, a koleżanka się tutaj nabija. Żadnego zrozumienia. A to przecież może negatywnie wpłynąć na moje pożycie seksualne. Ty pomyśl co będzie przechodziło przez moją głowę, gdy przed seksem, czy tam w trakcie przerwy, kochanek pójdzie oddać mocz. Ja będę miała w głowie teraz tę mgiełkę na 2 metry. Super, super. I cały czar (nomen omen) prysł...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty pomyśl co będzie przechodziło przez moją głowę, gdy przed seksem, czy tam w trakcie przerwy, kochanek pójdzie oddać mocz.

Znam ciekawsze sposoby, bardzo przyjemne zresztą, na spożytkowanie owej czynności i płynu :D

I nie są to mgiełki :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, to nie mój klimat :P

A zdaje się, że od tej kwestii rozpoczął się ten wątek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie, ja tu schizuję, ciężko się zastanawiam jak i przy pomocy jakich żrących środków dokonać dekontaminacji łazienki, a koleżanka się tutaj nabija. Żadnego zrozumienia. A to przecież może negatywnie wpłynąć na moje pożycie seksualne. Ty pomyśl co będzie przechodziło przez moją głowę, gdy przed seksem, czy tam w trakcie przerwy, kochanek pójdzie oddać mocz. Ja będę miała w głowie teraz tę mgiełkę na 2 metry. Super, super. I cały czar (nomen omen) prysł...

Potwierdza się że Poznaniary maja hopla na punkcie czystości :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...