Skocz do zawartości
Jans

Siusiajacy mezczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie trzymajmy jedzenia przy kibelku.

No to już chyba nawet "mgiełka" nie byłaby konieczna. ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze jeden problem związany z rozchlapywaniem itd. Jest to problem którego nie zrozumie żadna kobieta, a awantury po obsikanym rancie kibelka są normą. Jest to problem porannego wzwodu połączonego z parciem na pęcherz. Teraz tak pomyślałem, że może pozycja siedząca z lekkim pochyleniem do przodu by pomogła.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No w życiu! Żadna kobieta nie pojmie porannego wzwodu! A fuj! :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze jeden problem związany z rozchlapywaniem itd. Jest to problem którego nie zrozumie żadna kobieta, a awantury po obsikanym rancie kibelka są normą. Jest to problem porannego wzwodu połączonego z parciem na pęcherz. Teraz tak pomyślałem, że może pozycja siedząca z lekkim pochyleniem do przodu by pomogła.

W moim przypadku siadanie na kibel nie jest rozwiązaniem problemu, o którym wspomniałeś więc wychodzi na to, że ogólnie siadanie jest bez sensu :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku siadanie na kibel nie jest rozwiązaniem problemu, o którym wspomniałeś więc wychodzi na to, że ogólnie siadanie jest bez sensu :klaszcze:

Roznica polega na tym ze mezczyzna moze kierowac swoja sikawka a kobieta nie i dlatego kobiety maja jasna sytuacje.

Ja kiedys myslalem nad dodatkowym pisuarem w lazience ktory by byl bardziej higieniczny w utrzymaniu od sedesu.

Taki pisuar z przykrywka.

cos takiego

post-8255-0-21366800-1452727807_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Roznica polega na tym ze mezczyzna moze kierowac swoja sikawka a kobieta nie i dlatego kobiety maja jasna sytuacje.

Ja kiedys myslalem nad dodatkowym pisuarem w lazience ktory by byl bardziej higieniczny w utrzymaniu od sedesu.

Taki pisuar z przykrywka.

cos takiego

attachicon.gifpi.jpg

Ale sikając do czegoś takiego nie rozwiązujesz podstawowego problemu - rozbryzgu. Chyba że masz tak długiego że możesz go wsadzić pod klapkę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sikając do czegoś takiego nie rozwiązujesz podstawowego problemu - rozbryzgu. Chyba że masz tak długiego że możesz go wsadzić pod klapkę :)

Najwazniejsze to ustawic odpowiednia wysokosc pisuaru a gosciom polecic pomiar penisa hihi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja proponuję pisuar z dziurą w klapce. Penisa w dziurę i sikacie, Panowie :D

Żadnych mgiełowych rozbryzgów :lach:

Prawa patentowe by Zouza :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja proponuję pisuar z dziurą w klapce. Penisa w dziurę i sikacie, Panowie :D Żadnych mgiełowych rozbryzgów :lach: Prawa patentowe by Zouza :lach:

Prawa patentowe zostaly by ominiete przez japonczykow poprzez wprowadzenie pelnej automatyki z zasysaniem penisa wlacznie a potem masazem z odzyskiem i spiewem ptakow.

Oni juz maja taki luksusowy klozet to napewno opatentowali luksusowy pisuar.

Tak wiec prawdopodobnie pani seksuolog ze Szwajcarii nie jest na biezaco z technika i powinna sie zwrocic do nas po porady  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja proponuję pisuar z dziurą w klapce. Penisa w dziurę i sikacie, Panowie :D

Żadnych mgiełowych rozbryzgów :lach:

Prawa patentowe by Zouza :lach:

Wsadzanie w dziurę po innym facecie jest znane od początków ludzkości. To jakbyś chciała opatentować koło.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...