Skocz do zawartości
dududu

Ankieta dla Panów: Moje strefy erogenne

Ankieta dla Panów: Moje strefy erogenne  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ankieta dla Panów: Moje strefy erogenne

• uszy
      13
    • szyja
      19
    • usta
      16
    • pośladki
      21
    • uda
      7
    • powieki
      0
    • krzyż, plecy, kręgosłup
      8
    • łydki
      0
    • stopy
      2
    • skóra głowy
      4
    • dłoń
      1
    • palce
      0
    • pachy
      2
    • pępek
      1
    • biodra
      1
    • klatka piersiowa
      13
    • inne / podaj jakie...
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że prawie każdy z nas facetów ma swój punkt G, którym to jest prostata...można ją masować od zewnątrz...lub...co moim zdaniem jest o wiele przyjemniejsze od wewnątrz. Wtedy kazdy orgazm jest intensywniejszy po dziesięciokroć ;D

Polecam rowniez nowsze posty na te tematy na naszym forum :

https://www.cuckoldplace.pl/topic/16525-penis-co-czyli-wylacznie-rzetelne-informacje/page-5

oraz

https://www.cuckoldplace.pl/topic/13792-meski-punkt-g/

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie szyja ale lubię jak mi się sutki tarmosi ;)

Pieszczoty samych tylko sutek u mezczyzny bez dotykania penisa moga doprowadzic go do orgazmu z wytryskiem .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, to ankieta do Panów czy metroseksualistów w rurkach?

A gdzie w opcjach kutas i jajka? :list:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem na klatkę piersiową, ale wybrałbym kilka innych konfiguracji.

Pieszczoty szyi, klatki piersiowej sutków i niżej przez brzuch podążając ścieżką miłości aż do kroku :redevil:

Pocałunki, ssanie i przygryzanie.

Wszystko zależy od nastroju, zaangażowania i znajomości mojego ciała ze strony kochanki, żeby to zrobić w "ten" właściwy sposób ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo wrażliwe sutki , szyję, uszy , lubię jak kobieta wbija mi pazurki w pośladki lub plecy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, to ankieta do Panów czy metroseksualistów w rurkach?

A gdzie w opcjach kutas i jajka? :list:

Chyba nie czytałeś postu autora wątku/ankiety, ankieta ma na celu wybranie miejsc innych niż oczywiste, co autor podkreślił
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym tutaj i rowniez w przypadku kobiet zwrocic uwage na aktywacje punktow erogennych ktore zwykle sa neutralne.

Istnieja specjalne techniki pozwalajace na taka aktywacje dodatkowych miejsc erogennych.

Techniki te wywodza sie z praktyk tantrycznych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...