Skocz do zawartości
Logan

Logan wita się :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Logan :)

Nie spodziewałam się tak szybko Cię tutaj zobaczyć, ale to bardzo miła niespodzianka :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Awatar pasuje, wiem co mówię

hmm, mogłeś wspomnieć o swoim upodobaniu do skór podczas wigilii :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodziewałam się tak szybko Cię tutaj zobaczyć, ale to bardzo miła niespodzianka :)

Ja też się nie spodziewałam tego..... tzw. oswajanie z nową rzeczywistością :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, mogłeś wspomnieć o swoim upodobaniu do skór podczas wigilii :P

Sluszna uwaga ;)

Podobno w ten wieczor, kazdy "zwierzak " potrafi przemowic ludzkim glosem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj bo to efekt zbiorowej pracy był.  :P

A tak na poważnie to chciałbym podziękować kilku osobom, bez pomocy których trwałoby to znacznie dłużej. I mam wrażenie,  że droga byłaby bardziej wyboista. I tak chronologicznie:

HotPiki - za życzliwe rozmowy i pomoc - bezcenne,

Druh i Menczi - za rozwianie wątpliwości i znoszenie moich pytań,

Illa - Tobie dziękuję za ocalone święta  ;)

Ana - za spotkanie, rozmowę i rady - bezcenne,

Zouza - za całokształt. Bez Twoich wypowiedzi w postach nadal byłbym w ciemnym lesie. :blush:

Ja też się nie spodziewałam tego..... tzw. oswajanie z nową rzeczywistością :-)

A ja właśnie przeciwnie, wiedziałem że zboczuch jesteś.  :P

KC

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Henry, to teraz czas zmienic status w profilu - "w zwiazku z osoba spoza ZKF" juz nie pasuje;)

Gratulacje:) To bardzo fajne moc byc tu we dwojke:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj bo to efekt zbiorowej pracy był.  :P

A tak na poważnie to chciałbym podziękować kilku osobom, bez pomocy których trwałoby to znacznie dłużej. I mam wrażenie,  że droga byłaby bardziej wyboista. I tak chronologicznie:

HotPiki - za życzliwe rozmowy i pomoc - bezcenne,

Druh i Menczi - za rozwianie wątpliwości i znoszenie moich pytań,

Illa - Tobie dziękuję za ocalone święta  ;)

Ana - za spotkanie, rozmowę i rady - bezcenne,

Zouza - za całokształt. Bez Twoich wypowiedzi w postach nadal byłbym w ciemnym lesie. :blush:

A ja właśnie przeciwnie, wiedziałem że zboczuch jesteś.  :P

KC

hmmm...... naskrobałeś sobie :P

kto miał ocalone święta??? dostałam palpitacji..... mało nie padłam na zawał - uduszę za to!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Jestem żoną mojego męża i na tę chwilę  czytam i poznaje tajniki forum.

Logan

Witaj, poproszę Twojego Męża o autoryzację na PW, lub stworzenie i akceptację związku "w związku z " dostępną w opcjach panelu Użytkownika.. W ramach konta VIP Twojego Partnera, ode mnie dostaniesz konto podstawowe bezpłatnie, plus VIP na 3 miesiące w ramach powitania. Proszę się do mnie zgłosić Zapraszamy na Forum.

(PS- już nie musisz, zajrzałem do ACP, macie wspólne logowania).

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, poproszę Twojego Męża o autoryzację na PW, lub stworzenie i akceptację związku "w związku z " dostępną w opcjach panelu Użytkownika.. W ramach konta VIP Twojego Partnera, ode mnie dostaniesz konto podstawowe bezpłatnie, plus VIP na 3 miesiące w ramach powitania. Proszę się do mnie zgłosić Zapraszamy na Forum.

(PS- już nie musisz, zajrzałem do ACP, macie wspólne logowania).

:klaszcze: będzie na bilecik do Gdańska :P 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...