Skocz do zawartości
Zouza

Kochanek idealny

Rekomendowane odpowiedzi

o to to :D

idealny musi utrafić w potrzeby chwili ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, a ja tak sobie siedzę, czytam i myślę, że kochanek idealny poza wspomnianymi wcześniej zaletami podwozia, karoserii oraz towarzyską atrakcyjnością powinien umieć znikać, zostawiając po sobie niedosyt. Wtedy do jego wad nie mamy kiedy się dokopać - celebrujemy więc zalety i czekamy na więcej. Kobiety uwielbiają czekać, pławią się w tym masochistycznym oczekiwaniu na kolejny ruch. Podanie wszystkiego na talerzu rodzi nieuchronne znużenie, wcześniej czy później.

Aha, i chciałam dodać, że w Warszawie również są ideały :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, i chciałam dodać, że w Warszawie również są ideały :)

muszę się z Tobą zgodzić :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, a ja tak sobie siedzę, czytam i myślę, że kochanek idealny poza wspomnianymi wcześniej zaletami podwozia, karoserii oraz towarzyską atrakcyjnością powinien umieć znikać, zostawiając po sobie niedosyt.

pod warunkiem, że jest to lekki niedosyt...

Wtedy do jego wad nie mamy kiedy się dokopać - celebrujemy więc zalety i czekamy na więcej. Kobiety uwielbiają czekać, pławią się w tym masochistycznym oczekiwaniu na kolejny ruch. Podanie wszystkiego na talerzu rodzi nieuchronne znużenie, wcześniej czy później

nienawidzę czekać! :(

Alter, namiary, kontakty, rekomendacje!!! :)

wzajemnie, hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, i chciałam dodać, że w Warszawie również są ideały  

Założę się , że nie tylko w Warszawie. W  okolicach też by się takowy znalazł .... :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zalatuje mi tu nekrofilia , a niestety ja uwazam to za zboczenie nad wyraz nieprzyjemne

zapewne wiesz co to jest żart. Dzieje się tak wtedy, gdy się ma dobry humor i się nie jest w ogóle poważnym. Podeszłaś do tematu jak ministrant do ołtarza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki kochanek, pod względem cech charakteru, zachowania, wyglądu, itd. byłby dla Was idealnym, miłe Panie?

Idealny kochanek to kochanek ... nie idealny. Idealny wg mego ideału byłby nudny bo już nic bym w nim nie odkrywała :( 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...