Skocz do zawartości
Zouza

Kochanek idealny

Rekomendowane odpowiedzi

Jenny widzę że Cię dzisiaj nosi ;) Dla pocieszenia dodam że nie jesteś sama..

Pogoda, pogoda jest do dupy....Modlimy się o lepszą pogodę... ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

więc nie szukam na nowoale może ktoś mnie znajdzie :P

lubię, kiedy używasz tego słowa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i można do niego bezpiecznie powzdychać

No, czarny humor masz faktycznie ;) A z tym martwym Kochankiem, to najpierw trzeba by go szybko do zamrażalki, póki sterczy. Żeby krew zmrożona zasilała ten sztywny członek i żeby sobie go można było na takie małe chwilki wyciągać z tej zamrażalki, poużywać sobie i szybko chować nim się znów rozmrozi. Można porąbać jeśli się nie mieści i zostawić od pasa w dół i nad kolanami znowu schlastać, bo na święta w zamrażalce na pewno sporo wszystkiego jest ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można porąbać jeśli się nie mieści i zostawić od pasa w dół i nad kolanami znowu schlastać...

To ja chyba nie chcę być idealnym kochankiem... :-/  Ty, to masz dopiero czarny humor, Monty Python się chowa :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorący kutas wraz z resztą ciałka równie gorącego, do któtego można się przytulić i z głową, z którą można rozkosznie pogawędzić to też zdecydowanie jak dla mnie ulubiona opcja :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się zdaje, że "idealny" jest każdy, kto trafi w zapotrzebowanie w danej chwili. Raz ideał powinien być brutalem, kiedy indziej delikatnym i cierpliwym. Jeśli czujesz, co tego dnia się sprawdzi - bingo, medal, sezam i królestwo i, oczywiście, "ręka" księżniczki ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja. Dlatego na mnie mówią " czlowiek o stu twarzach". :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...