Skocz do zawartości
Zouza

Kochanek idealny

Rekomendowane odpowiedzi

bzykać nawet dobrze potrafi niemal każdy nie oznacza to, że każdy będzie dobrym "kochankiem zk".

Bo przecież wiadomo, że nie o samo bzykanie chodzi.

Hotkom potrzeba znacznie więcej. Jeśli ktoś tego nie rozumie to nawet nie zbliży się do ideału.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotkom potrzeba znacznie więcej

M: Dodałbym parom, które wspólnie wpuszczają kochanka w swój świat, jeśli ten zaczyna zachowywać się jak "gwiazda" wówczas adieu.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, wtedy było szczerze na pewno :redevil:

Miło poczuć się ideałem choćby dla jednej osoby i choćby przez krótką chwilę :)

Oczywiście mam świadomość, że ja ideałem nie jestem. Nie tylko jako kochanek, ale w ogóle.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło poczuć się ideałem choćby dla jednej osoby i choćby przez krótką chwilę :)Oczywiście mam świadomość, że ja ideałem nie jestem. Nie tylko jako kochanek, ale w ogóle.

To jest wspaniałe w romansowaniu. Przez moment dla kogoś jesteśmy idealni.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ech...

Tak czytam, czytam, myślę i myślę i wiecie co?

Kochanek idealny, to martwy kochanek...

Nie tak bardzo martwy - powiedzmy, że martwy ze 3 miesiące, no, może pół roku...

Miał same zalety, żadnych wad ( nie myślimy źle o zmarłych), i można do niego bezpiecznie powzdychać - na pewno nie pojawi się 'znienacka' (patrz temat 'Zjawiska nadprzyrodzone')...

Czysty wzór cnót wszelakich - jak z romansu.....

;-)

Wiem, wiem... Czarny ten humor... ;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek idealny to taki, który zjawia się gdy kobieta jest w potrzebie. No jeszcze takiego nie poznałam... ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek idealny to taki, który zjawia się gdy kobieta jest w potrzebie...

K: Aboslutna racja... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek idealny to taki, który zjawia się gdy kobieta jest w potrzebie. No jeszcze takiego nie poznałam... ;)

Ja się z tym nie zgodzę, od zjawiania się w potrzebie powinien być partner życiowy, z którym to życie dzielimy, a kochanek ma swoje życie i wcale nie ma obowiązku kompatybilności z naszym. Oczywiście miło jest, gdy tak się dzieje, ale moim zdaniem to nie przesądza o "idealności" kochanka :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się z tym nie zgodzę, od zjawiania się w potrzebie powinien być partner życiowy, z którym to życie dzielimy, a kochanek ma swoje życie i wcale nie obowiązku kompatybilności z naszym. Oczywiście miło jest, gdy tak się dzieje, ale moim zdaniem to nie przesądza o "idealności" kochanka

Illciu, normalnie bym się z Tobą zgodziła, ale wybacz, nie dziś ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...