Skocz do zawartości
Zouza

Kochanek idealny

Rekomendowane odpowiedzi

to nie tak do końca jest niestety i choć zamysł piękny praktyka jest inna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naukowo udowodnione jest że na myśl przychodzi zawsze ostatni - zawsze, ewentualnie potem umysł zahacza o przedostatniego a dopiero potem jest w stanie przeanalizować kto był najlepszy i jego wskazać ale to już jest kolejny ;) sorry ale to taka naukowa wstawka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naukowo udowodnione jest że na myśl przychodzi zawsze ostatni - zawsze, ewentualnie potem umysł zahacza o przedostatniego a dopiero potem jest w stanie przeanalizować kto był najlepszy i jego wskazać ale to już jest kolejny :klaszcze: sorry ale to taka naukowa wstawka.

To ja wymykam się badaniom. :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To taki, który myśli najpierw o moim, a później o własnym spełnieniu... Idealnie, gdy kończymy razem w tym samym momencie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest tak:

1. wygląd - wysoki brunet lub łysy, z ciemną oprawą oczu, nie bardzo szczupły, ale też nie otyły, lubię żylaste duże dłonie i żylaste ramiona;

2. charakter - podobne do mojego, dość abstrakcyjnego, poczucie humoru, z dystansem do siebie, mogący zaimponować wiedzą, ale nie przemądrzały, raczej zaciekawiający;

3. seks - dziki, namiętny, ostry, otwarty na eksperymenty (do pewnych granic);

4. zachowanie - taktowny, nie wścibski, żonglujący słowem, szarmancki.

Wow, oprócz wyglądu jestem ideałem. Do tego jestem bardzo skromny ;-) Przypomnij mi skąd jesteś? :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście takich cech, które powinien posiadać idealny kochanek, jest wiele.

Ale ja tu wspomnę o jednej.

Fantastycznie jest, gdy kochanek jest równocześnie rogaczem.

Oddając innemu własną żonę, o wiele bardziej jest w stanie rozumieć taki układ.

Bo czasami facetowi się wydaje, że sex z hotką - to doskonały pomysł na darmowy, łatwy sex.

A tu się okazuje, że romans z hotką, przebiega zupełni inaczej niż romans z samotną lub zdradzającą męża kobitą.

Nagle okazuje się, że w tym układzie oprócz K+M jest jeszcze R.

I wtedy zaczynają się schody.

Bo kochanek nie ma kobiety na wyłączność, oni nie umawiają się na spotkanie we dwoje, w takim układzie każdy jest decydentem (oprócz układów ultimate) Tu facet musi często dostosować do reguł wprowadzanych przez parę.

Nie każdy się do tego nadaje.

Będzie idealnie, jeśli jego właśnie taki układ kręci.

Jeśli będzie go podniecać myśl, że bzyka nie tylko kobietę, ale mężatkę. Gdy obrączka na jej palcu, będzie jego fetyszem.

Gdy będzie rajcować go przyprawianie rogów mężowi, nie tylko sam akt intymny.

Sorry, kochankowie, ale moim zdaniem kochanek-rogacz ma większe szanse odnaleźć się w układzie i uszanować potrzeby i uczucia nie tylko kobiety ale i rogacza.

A to jest wg mnie sprawa kluczowa.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

To teraz powinno się mówić o idealnym Bullu :). Podzielam Twoje zdanie Ginger!

Dla mnie i dla mojej Hotki idealny kochanek, to żonaty kochanek i reszta personanych cech... które zostały wymienione wyżej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny kochanek to ja! Chociaż... już sam nie wiem, czy nie pomyliłem siebie z kimś innym..właściwie to mogło mi sie pomylić, bo stałem kiedyś koło kogoś takiego.. hm.. kurcze, a może nie stałem, a tylko słyszałem o kimś takim..

Idealny kochanek jest jak yeti.. podobno ktoś go widział.. ;)

Mnie tam chyba troche do ideału brakuje.. tak jak wronie do łabędzia.. ale nie trace nadziei, bo jak mówią kto rano wstaje temu ślimak pokaż rogi.. a może to było jakoś inaczej.. w każdym razie coś tam mówią.. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...