Skocz do zawartości
Zouza

Kochanek idealny

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki kochanek, pod względem cech charakteru, zachowania, wyglądu, itd. byłby dla Was idealnym, miłe Panie?

Jaki byłby idealny z punktu widzenia Rogaczy?

A co na to nasi forumowi Kochankowie? Na ile odpowiadacie tym opisom?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest tak:

1. wygląd - wysoki brunet lub łysy, z ciemną oprawą oczu, nie bardzo szczupły, ale też nie otyły, lubię żylaste duże dłonie i żylaste ramiona;

2. charakter - podobne do mojego, dość abstrakcyjnego, poczucie humoru, z dystansem do siebie, mogący zaimponować wiedzą, ale nie przemądrzały, raczej zaciekawiający;

3. seks - dziki, namiętny, ostry, otwarty na eksperymenty (do pewnych granic);

4. zachowanie - taktowny, nie wścibski, żonglujący słowem, szarmancki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ON)

hmm , moja wypowiedź nie będzie do końca z pozycji rogacza ale to chyba dla większości oczywiste. Uważam że dobry kochanek to taki który potrafi czynem, mową i zaufaniem odnaleźć się pomiędzy żoną a mężem. Oczywiście wygląd, schludność czy zachowanie to wszystko ma znaczenie ale tak naprawdę wydaje mi się że chodzi o to by potrafił bezbłędnie komunikować się z hotką i rogaczem a tym samym wiedział czego się od niego oczekuje i potrafił przekazać czego sam oczekuje w danym momencie. Jeżeli tak będzie to z wielkim prawdopodobieństwem spotkanie niezależnie od formuły będzie dalece udane a on sam pozytywnie zapisze się w pamięci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jurysto, dzięki za wypowiedź! :)

Oczywiście nie każdy kochanek musi być idealny = mieć 100% pożądanych cech charakteru i wyglądu, by spotkanie było baaaaardzo udane, wręcz perfekcyjne. To chyba wszyscy rozumiemy. Ale mnie raczej chodzi o zestaw cech charakteru, wyglądu i sposobu zachowania IDEALNEGO (a wiemy, że ideałów nie ma :) ).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(JurystKa)

Wygląd jest ważny, ale nie umiem wymienić cech konkretnych. Poprostu jak spojrzę na faceta to wiem czy mnie kręci czy nie. Nie mogę jednak napisać czy to jest brunet czy blondyn, czy wysoki czy niski itd. ponieważ efekt daje połączenie różnych cech w całość i dopiero ta "całość" może mi się podobać lub nie. Wydaje mi się też, że na twarzy wyrysowana jest inteligencja człowieka, może być to oczywiście mylące, ale tu działa już instynkt. W ogóle lubię ludzi, którzy są przynajmniej na moim poziomie intelektualnym. Tak więc pokaż mi faceta, a powiem Ci czy chce mieć go w swoim łóżku :) Lubię dojrzałych mężczyzn, takich, którzy mogą mnie czegoś nauczyć i takich, przy których boku będę się czuła jak bezbronne dziewcze - to tkwi w osobowiści. Bardzo ważny jest też dystans do siebie i poczucie humoru. Ogólny takt, naturalność i kultura osobista.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ON)

dobry kochanek to taki który potrafi czynem, mową i zaufaniem odnaleźć się pomiędzy żoną a mężem

a jak do tego jeszcze potrafi doprowadzić Hotkę do granic rozkoszy to już w ogóle świetnie :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się odnajdzie to Hotka będzie zadowolona :lol:

Idealny kochanek musi mieć przynajmniej chwilową umiejętność wchodzenia w świat pary z którą ma aktualnie kontakt, ważne by potrafił słuchać ze zrozumieniem a także szczerze mówić o swoich pragnieniach. My mamy to szczęście że do tej pory każdy wybór był trafiony, jednak pisząc z wieloma Panami nie trudno dostrzec że euforia która towarzyszy wszystkiemu na początku, poznawanie się i pisanie świnstewek to jedno a pierwsze konkrety nawet te przed spotkaniem to drugie. Nie jest to oczywiście zasadą i my również nawiązaliśmy kontakt z wieloma super facetami którzy są "stabilni" w tym co piszą i jestem pewien że gdybyśmy mieli się spotkać to podtrzymali by swoje stanowisko a nie okazało by się że nagle tylko z Hotką najlepiej w hotelu u nich pod domem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:Idealny kochanek ;) drogie Panie to taki, którego zazdroszczą Wam przyjaciółki. W łóżku dba o Was a nie o siebie, Potrafi się znaleść i wybrnie z najbardziej niezręcznej sytuacji, potrafi słuchać i patrzeć. Jest delikatny i romantyczny, drpieżny i wyuzdany. Lubi długi namiętny seks oraz szybki i nieprzewidywalny numerek. Wie kiedy 'Nie' to 'Nie' a kiedy 'Nie' to 'Tak' ale bardziej się staraj ;)

...potrafi sprawić, że Wasze oczy się śmieją gdy ten tekst czytają ;);)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...