Skocz do zawartości
andrew

Pierwsze przygody Kasi

Rekomendowane odpowiedzi

Piszesz kolejne przygody żony po powrocie do domu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

super piszesz i twoje fantazje sa ekscytujące, bardzo mi sie podobają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania dotyczących opisu mojej fantazji. Z wielkim bólem w sercu ogłaszam, że na razie nie będę kontynuował opowiadania. Po prostu brak czasu i związany z tym brak weny twórczej  :smutny2:  Ale, gdy mnie najdzie to nie omieszkam znów przenieść to na "papier". Jeszcze raz wszystkim dziękuję i pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nas też serce boli :( może jakoś można Cię odciążyć od obowiązków??  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z myślą o naszej Kasi, która pobudza zmysły już nie tylko swojego męża, a jednocześnie z tęsknoty za jej przygodami:

Strasznie żałowałam, że musieliśmy wyjeżdżać. Doświadczenia ostatniej nocy z Arkiem i Tomkiem a potem widok jak mój szanowny rogacz wylizuje za mnie spermę dwóch kochanków tylko rozbudziły moje żądze. Obiecałam jednak – zdecydowanie zbyt pochopnie – że pozwolę sobie na więcej tylko w wakacje. A teraz moja wciąż nabrzmiała cipka nie dawała mi spokoju chcąc kolejnego wielkiego rżnięcia. Pora wracać do normalności a ją utemperować – powiedziałam sobie pod nosem, sama będąc ciekawa kto wygra.

Cały ranek przeszedł nam na pakowaniu i jednym wielkim rozgardiaszu. W tym wszystkim nie zdążyliśmy się pożegnać z naszymi sąsiadami i spoceni usadowiliśmy się w samochodzie na drogę powrotną. Andrzej wrzucił dzieciom spokojną muzyczkę by jak najszybciej zasnęły i spokojnie przeżyły drogę do domu. A ja rozsiadłam się wygodniej rozszerzając uda, bo moja cipka wciąż była obolała, tak że nawet nie założyłam dzisiaj majteczek by jej nie drażnić jeszcze bardziej. Przymknęłam oczy i już usypiałam gdy poczułam jak ktoś podnosi mi sukienkę coraz wyżej. Czułam jak zsuwa się na biodra z moich rozchylonych ud. Nadal siedziałam z zamkniętymi oczami. Byłam ciekawa co chce zrobić mój mąż, wypchnęłam tylko biodra jeszcze bardziej do przodu, tak aby mu ułatwić zadanie i nadal udawałam że śpię. Po krótkiej przerwie znów poczułam jego dłoń na swoim udzie. Czułam jak podciąga  mi sukienkę aż na biodra, zwijając ją ciasno. Promienie słońca ogrzewały mi wystawioną na widok publiczny zaróżowioną od wczoraj cipkę.

Byłam podekscytowana i wkurzona jednocześnie. Właśnie walczyłam ze sobą, że skoki w bok na wakacjach się już zakończyły i znów stanę się spokojną, grzeczną żoną i matką dwójki dzieci. A ten mój ukochany rogacz robi mi takie numery i to zanim jeszcze dojechaliśmy do domu. Czego on chce? Czy naprawdę podoba mu się jak pieprzą mnie inni faceci ? Czy lubi jak wystawiam swoje skarby na widok napalonych samców? Czy cyki i pupa na wierzchu to jest to co kręci mojego męża ? I do tego najlepiej ze śladami spermy. Byłam mocno zdegustowana tym wszystkim aż w końcu zasnęłam.

Obudził mnie hasał i sapanie. Otwierając leniwie oczy zdałam sobie sprawę, że już nie jedziemy, a w niedalekiej odległości widzę budynek stacji z mcdonaldem. Rzut oka do tyłu, dzieci też nie ma – pewnie zabrał je na frytki, a mnie nie chciał budzić. Ale co to za hałasy ? Odwróciłam głowę w kierunku mojego okna, a przed nim zobaczyłam dwóch czarnoskórych w strojach Chicago bulls (mojego ulubionego zespołu koszykarskiego) z wyciągniętymi hujami, które miętolili w swoich wielkich dłoniach. Co to był za widok. Dwa wielkie organy, oba podobniej długości ale jeden niesamowicie gruby. Nie byłoby szans aby zmieścił mi się do ust – przemknęło mi przez myśl. Wciąż półprzytomna spojrzałam na siebie. Wyglądałam jak dziwka – z sukienką na biodrach, z cipką na wierzchu z której już wyciekały soczki. Piersi mój ukochany mężuś uwolnił z sukienki opuszczając ją po prostu na mój brzuch. Nic dziwnego że pały im stały jak szalone – pomyślałam zadowolona w sumie z efektu. Powiększone cycki po operacji robią wrażenie. Jeszcze tydzień wcześniej krzyczałabym zaskoczona i wkurzona. Ale teraz tylko otworzyłam okno i wyciągnęłam ręce do moich niespodziewanych gości.

Nigdy w życiu nie widziałam na żywo czarnych penisów. Te były wspaniałe. Wielkie, grube jak moje przedramię, z pulsującymi żyłami owijającymi się jak węże na całej długości. Po kolei przysuwałam to jednego to drugiego do moich ust, liżąc je i starając się ssać – na ile przy tym rozmiarze było to możliwe. Każda kobieta powinna coś takiego przeżyć pomyślałam rozpalona.

Nagle poczułam wielką dłoń ściskającą moją poprawioną przez chirurga pierś. Wyglądała w niej na taką malutką, aż żałowałam że nie wstawiłam sobie większych wkładek, wtedy wyglądałabym jeszcze bardziej kurewsko. Czułam jak ściska aż do granic bólu, z drugiej strony drugi miętosił drugą pierś.

Pomyślałam sobie nagle jak to musi wyglądać z zewnątrz. Na samą myśl że ktoś może to widzieć oblała mnie fala gorąca. Wystawiłam jeszcze moją pupę w drugą stronę, klękając na fotelu, wychylając się do połowy z okna. Teraz mieli dostęp nieograniczony do moich piersi i ust. Skorzystali z tego od razu chwytając mnie za głowę i wbijając mi się w usta. Czułam jak się duszę gdy tak dopychali swoje gigantyczne pały w moje małe usta grzecznej do niedawna mężatki. Ślina ściekała mi kącikami ust na asfalt tworząc już małe kałuże a mi coraz bardziej podobało się dławienie i duszenie. Czułam jak zbliża się orgazm. Kątem oka zobaczyłam jak pochodzi z boku trzeci zawodnik z iphone wycelowanym we mnie i nagrywa jak obciągam fiuty jego dwóm kolegom. Świadomość że będą sobie pokazywali ten filmik w drodze na mecz podziałała na mnie jak języczek mojego męża na łechtaczce. Dostałam mega orgazmu, zwisając na chwilę bezwładnie z okna samochodu. Gdyby nie podtrzymujące mnie silne ręce bez wątpienia spadłabym na ziemię. Jeszcze półprzytomna poczułam ciepły, gęsty płyn na mojej twarzy. Zalewało mi oczy tak że nie mogłam ich już otworzyć. I bez tego wiedziałam co mam robić. Skupiłam się na tym drugim, obciągając mu jak najszybciej. W każdej chwili ktoś mógł nam przerwać. Po kilku ruchach poczułam strzał w gardło, starałam się połykać ale nie nadążałam, część wylała mi się z ust na brodę i piersi. Oblizałam go jeszcze dokładnie – odgarnęłam palcami spermę z oka, akurat aby zobaczyć wychodzących z mcdonalna moich bliskich.

Błyskawicznie schowałam się w samochodzie, ruchem ręki odsyłając moich  darczyńców. Wrzucili mi jeszcze do samochodu jakąś ulotkę i pobiegli do autobusu.

A ja szybko starałam doprowadzić się do porządku wycierając jednocześnie twarz ze spermy i ubierając sukienkę na piersi. Co za niespodzianka – pomyślałam. Na powitanie gorąco pocałowałam mojego kochanego męża – dziękując za tak smaczną przekąskę. Patrzył na mnie zdziwiony, o co w ogóle mi chodzi. Podałam mu ulotkę zachęcają do przyjścia na mecz koszykówki pomiędzy Polską a Chicago bulls. Zdziwił go tylko numer telefonu napisany odręcznie na ulotce. Widziałam po jego twarzy, że dalej nic nie rozumie. Odchyliłam ukradkiem sukienkę by zobaczył ścieżkę spermy między moimi piersiami mrucząć mu do ucha, że nie ma to jak czarny, wielki kutas – a najlepiej dwa. I czy to zadowala jego rogatą duszę, że jego kochana hot wife właśnie obciągnęła dwóm wielkim murzynom ich wspaniałe pały.

Zabawnie było patrzeć jak w oczach podnoszą mu się spodnie i nagle pojawia się wilgotna plama. Chyba jednak cipka weźmie górę nad rozsądkiem grzecznej żonki i wakacje to dopiero początek a nie koniec mojej przygody gorącej żonki. Zobaczymy co dalej się stanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ostro się robi i bardzo bardzo dobrze!  :)

Pozdrawiamy bardzo gorącą Kasię!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...