Skocz do zawartości
subczech

Temat znaleziony na najwiekszych i-gazetach w Czechach :)

Rekomendowane odpowiedzi

Prtzperaszam ze dam tu cos czeskiego, choc niepisza o czechach ale o Wlochach.

Nietrzeba tlumaczyc o co chodzi, bo i tak kazdy zrozumie... rysunky i slowo kamasutra jest jasne chyba wszystkim... nawet mnie  :oops:

kazdy samochod go teraz chyba bedzie miec na glownej plycie w szufladzie...

http://auto.idnes.cz/kamasutra-auto-01u-/automoto.aspx?c=A160106_195121_automoto_fdv

przepraszam jezeli glupota to jest...

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Subi, my już takie konfiguracje sprawdzaliśmy osobiście. Raz nawet policja podjechała do nas :D ale zobaczyli zaparowane szyby i podskakujący samochód i odjechali :D byli wyrozumiali i dali nam skończyć :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podskakujący samochód

o... ale mi sie przypomniala scena z mojego ulubionego hinduskeigo filmu PK... gdzie cudowny Aamir Khan (marsjan chyba) patrzyl na takie samochody :))) ciezko opowiedzec historie cala...

https://www.youtube.com/watch?v=O_9x1GGVwzg

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Subi, my już takie konfiguracje sprawdzaliśmy osobiście. Raz nawet policja podjechała do nas :D ale zobaczyli zaparowane szyby i podskakujący samochód i odjechali :D byli wyrozumiali i dali nam skończyć :D

Znajoma, której mąż jest leśnikiem mi mówiła, że jak ich łapali w lesie, to jej facet po prostu przykładał legitymację służbową do szyby i to załatwiało sprawę;)

Z drugiej strony był z niego pies ogrodnika, bo ze swojego lasu gonił wszystkich:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba nie w PL bylo :)

Pańcio: tak to było w PL :D dawno temu chyba w 98 roku ale jacy my byliśmy zaskoczeni :D postali z 5 minut i odjechali :D było to na uboczu w mieście E. Samochód mój więc obce tablice :D może sprawdzali czy nie kradziony ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Subi, my już takie konfiguracje sprawdzaliśmy osobiście. Raz nawet policja podjechała do nas ale zobaczyli zaparowane szyby i podskakujący samochód i odjechali byli wyrozumiali i dali nam skończyć

Ha ha ha, my z Caramellą taką samą sytuację mieliśmy na początku znajomości w Łodzi:D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

las wczesnojesienny przedpołudnie kiedy promienie słońca skośnie przepychają się pomiędzy liśćmi .... wąska leśna przesieka kulturalnie zakrzaczona. Zaparkowaliśmy super auto (126p) .... gdzieś tak w połowie ekwilibrystyki (10 dan w jodze) jakieś hałasy , trąbki ... przez samochód przeskoczyła sarna , jakieś zające a potem wpadło na nas ze trzech myśliwych ... 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nam też to się zdarzyło :)

Nikomu też się zdarzyło :):lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...