Skocz do zawartości
caramella

Zabiorę Ci wzrok...

Rekomendowane odpowiedzi

Listonosz? Lecz ten ponoć dzwoni dwa razy > :)

mam przeczucie że tym razem to nie listonosz...:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Listonosz? Lecz ten ponoć dzwoni dwa razy >:)

A nie puka ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprowadziłeś kogoś do salonu. Siedziałam zaintrygowana nasłuchując jakichkolwiek dźwięków. Do pokoju wszedł Norbert mój znajomy i masażysta. Od razu zrozumiałam po co miałam zakładać majtki. Norbi nie lubi gdy ciało okrywa ręcznik w trakcie masażu i od niemal początku ustalone jest że na masaż mam być ubrana w same majteczki. Zaprowadził mnie do salonu na przygotowany już stół do masażu. Zdjęłam szlafrok i położyłam się wygodnie a Norbert rozpoczął wcieranie olejków w moje ciało. Uwielbiam jego ręce. Są silne i dokładnie wyczuwają, które mięśnie mam napięte. Norbert jest w temacie więc opowiedziałam mu o swoich przeżyciach z ostatnich godzin. Wiedziałam, że moje słowa robią na nim wrażenie, w sumie na mnie też robiły. Powiedział, że teraz rozumie dlaczego mam tę opaskę na oczach. Kazał się przewrócić na plecy i kontynuował masaż nóg. Zadawał pytania odnośnie moich przeżyć, tego czy z facetem czy z kobietą było mi lepiej. Rozmowa o tym spowodowała natłok wrażeń i wspomnień. Znów byłam podniecona. Wiedziałam, że Norbert też jest podniecony, gdy kilka razy otarł się wypukłymi spodniami o mnie. Nie liczyłam jednak na nic z jego strony ze względu na to, że wiedziałam, że kręci z jakąś dziewczyną na poważnie. Dlatego też gdy jego ręce zaczęły masować mój biust byłam nieco zdziwiona. Okazało się, że tamta sprawa nie wypaliła a więc nic nie stoi na przeszkodzie byśmy się nieco zabawili. Odpłynęłam kolejny raz tego dnia. Norbert potrafi doprowadzić kobietę do ekstazy. Jego dłonie i długie palce działają cuda. Całował mnie i pieścił. A ja rozpływałam się pod jego działaniem. Z jękiem rozchyliłam uda między które od razu zawędrowała jego dłoń. Druga masowała moją pierś. Jęczałam i wiłam się na jego łóżku. Nie trwało to długo gdy doprowadził mnie do pierwszego orgazmu. Po pierwszym nastąpił drugi a przy trzecim miałam już jego penisa w ustach. Przenieśliśmy się na wersalkę gdzie kontynuowałam mu robienie lodzika. Czułam, że drży pod moimi ustami. Położył mnie na plecach i po chwili wbił się we mnie. To był szybki numerek, dwójki napalonych ludzi dążących do spełnienia.

Niedługo po tym Norbert zawinął się do domu. Przyszedłeś do mnie i zdjąłeś mi opaskę mówiąc, że minęły 24 godziny. Światło mnie raziło w oczy. Chwilę zajęło zanim przyzwyczaiłam się do niego. Zapytałeś jak podobało mi się to doświadczenie. Byłam zachwycona tą dobą o czym w szczegółach Ci opowiedziałam.

Koniec.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytalem od deski do deski... dawno nie robilem mojej zonie niespodzianek. Natchneliscie mnie... tylko co ja z dzieciakami zrobie zeby zrealizowac choc drobna czesc z tej historii...

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...