Skocz do zawartości
AdamWGW

Umówiony sex z nieznajomym

Rekomendowane odpowiedzi

Ja po tym jak na takie spotkanie przyszła moja żona, to mam dość niespodzianek :)

Ja bym się cieszył jak by Twoja żona przyszła :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem o takim przypadku gdy kumpel kumpla zaprowadził "do fantastycznej laski, która dawła z żyrandola" a tu się okazało, że to żona tego, który był prowadzony..... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tu się okazało, że to żona tego, który był prowadzony

ale extra!

jak w dowcipie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- bywa czasami, lub nawet częściej, że zaniedbuje się tradycje. Nie przedstawia się, zapoznaje, przyszłych teściowych, teściów, zięciów i synowych. 

Ślub i wesele może okazać się, dla wyżej wymienionych, "przyjemnym ;) " zaskoczeniem, czy wręcz szokiem.

Teść mógł wcześniej "zetknąć się", z obecną synową, a teściowa już "dobrze poznała", obecnego zięcia. :)

O kilku takich historiach słyszałem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha moją teściową to w sumie fajnie byłoby poznać od tej strony fajna babka w dodatku ma świetną figurę i ciało!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha moją teściową to w sumie fajnie byłoby poznać od tej strony fajna babka w dodatku ma świetną figurę i ciało!

- hipoteza bliska 100%, że Twoja teściowa, to samo myśli o Tobie? :)

Zawsze można nadrobić.:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myśl o takiej formie spotkania może i podnosząca ciśnienie ale do rozsądnych decyzji to nie należy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ekscytujące, nigdy jeszcze nie próbowałem, ale chętnie wziąłbym udział w takim spotkaniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byłem mały i głupi próbowałem;) ale z zasady jestem miły i nie lubie sprawiać nikomu przykrości...

A kobiety generalnie wiedza jak na zdjęciach " oszukiwać " tak kilka razy musiałem wymyślić bardzo złożone opowiadanie jak to mi kot ciotki wlasnie zachorował tak ze generalnie nie polecam;)

Pomijam ze teraz ustawka odrazu na sex jakoś mi nie podchodzi... Rozmowa net /tel ( bardziej poznanie sie) , zapoznawcza kawka i następne spotkanie konsumpcja:P choć tez uważam ze to za szybko;)

Oczywiście są od tego wyjątki;] np spotkania wyjazdowe;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...