Skocz do zawartości
marius30

Żona na studiach

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej nic z tego nie będzie,żona stwierdziła że nadaję się do seksuologa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, zna Cię lepiej niż my, więc może się nadajesz;) Ale może też zacznie się zastanawiać nad tym co powiedziałeś, jak i nad tym dlaczego to powiedziałeś.

Bądź przygotowany do takich rozmów i pamiętaj, że tematyka forum (jak i zapewne Twoich fantazji) łamie nieco tabu, a na pewno nie wpisuje się w szeroko rozumianą normę. Dla wielu osób temat wymaga oswojenia. Pamiętaj, że T miałeś czas przygotować się do tej rozmowy. Twoja żona musiała zareagować z marszu. Jeśli nigddy wcześniej nie rozmawialiscie o tym powaznie, to miała prawo być nieco zaskoczona.

Edit: w sumie to wróciłem do Twojego pierwszego postu i chyba jednak się pogubilem. To kiedy ona powiedziala, ze nadajesz sie do seksuologa?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nic z tego nie będzie,żona stwierdziła że nadaję się do seksuologa.

poznałem kiedyś Pani seksuolog, on mogła wszystkiego żonie tłumaczyć ....

Nie boj się, tylko bądz cierpliwie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ruszyło w temacie.Ostatniej nocy kochaliśmy się namiętnie.Fantazjowałem o innym facecie,stwierdziła że bardzo chciała by ,żeby zerżnął ją inny facet.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ruszyło w temacie.Ostatniej nocy kochaliśmy się namiętnie.Fantazjowałem o innym facecie,stwierdziła że bardzo chciała by ,żeby zerżnął ją inny facet.

Jest to jakieś światełko w tunelu, teraz drąż, ale nie zbyt nachalnie. Życzę Ci by poszło Wam sprawniej niż mi, bo moja fantazjuje z 7 lat i narazie niewiele się dzieje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pamiętaj, że tematyka forum (jak i zapewne Twoich fantazji) łamie nieco tabu, a na pewno nie wpisuje się w szeroko rozumianą normę. Dla wielu osób temat wymaga oswojenia.

Dobrze powiedziane.Napewno co niektorych to oswieci :rolleyes::lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...