Skocz do zawartości
marius30

Żona na studiach

Rekomendowane odpowiedzi

Może na razie dam sobie na wstrzymanie zobaczę jak się sytuacja rozwinie

Wiesz Marius, wielu potencjalnych Rogaczy przychodzi na ZKF z twierdzeniem, że przyznali się/opowiedzieli żonie/partnerce o swoich zboczonych fantazjach i równie wielu tego nie uczyniło, a twierdzą inaczej ;)

Chlapnij kielicha na odwagę, żonie nalej kieliszek czerwonego wina, a potem jakby od niechcenia powiedz Jej co Ci w głowie siedzi.

A potem przyjdź do nas i opowiedz nam o reakcji, o.k.?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chlapnij kielicha na odwagę, żonie nalej kieliszek czerwonego wina, a potem jakby od niechcenia powiedz Jej co Ci w głowie siedzi.

A potem przyjdź do nas i opowiedz nam o reakcji, o.k.?

Dobra rada:) Możesz mi wierzyć!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- alkohol, moim zdaniem, w tym przypadku, nie pije się na odwagę, ale dla możliwości przerzucenia "całej winy" na jego... działanie. Jako okoliczność usprawiedliwiająca naszą niemoralną propozycję. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- alkohol, moim zdaniem, w tym przypadku, nie pije się na odwagę, ale dla możliwości przerzucenia "całej winy" na jego... działanie. Jako okoliczność usprawiedliwiająca naszą niemoralną propozycję. :)

Każdy ocenia własną miarą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- oczywiście. To właśnie podkreśliłem. :)

To raczej smutne, że dorosły mężczyzna, a chyba takim jesteś, nie potrafi wziąć konsekwencji na siebie lecz zrzuca je na działanie alkoholu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej smutne, że dorosły mężczyzna, a chyba takim jesteś, nie potrafi wziąć konsekwencji na siebie lecz zrzuca je na działanie alkoholu.

- nie. Smutne by było, jakbym tak powszechny mechanizm, w sobie wypierał. :)

Tylko znając własne deficyty, mam szanse coś ulepszyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok pokaże jej ale nie wiem czy się nia zrazi.

to miałaby się do czegoś zrazić, ale szukaniem sobie studenta miałaby się nie zrazić ?  Trochę szczególne rozumowanie

Może sobie "dasz na wstrzymanie", pytanie tylko, czy namawiana na seks-kolegę żona, na studiach w innym mieście, sobie też "da na wstrzymanie". Instrukcja dla żony: w przód - w tył, lepiej się sprawdza na wywrotkach niż żonach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najprostszym rozwiązaniem jest powiedzieć prawdę! "wiesz kochanie ciekawią mnie układy z większa liczbą partnerów niż para dlatego szukałem w internecie i znalazłem forum ....... czytam i bardzo mi się podoba kocham cię i chciałbym poznać Twoje zdanie na ten temat dam ci do poczytania i zobaczysz co o tym myślisz" za jednym razem rozwiązujesz kilka spraw kochasz żonę i nie robisz nic za jej plecami; dajesz sygnał że cenisz jej zdanie; zachęcasz do zapoznania tematu i przekonania się że związki się od tego nie rozpadają tylko wzmacniają ku satysfakcji i uciesze wszystkich pod warunkiem że nikt się "nie poświęca" może to trwać ale za to jest zawsze fair.

Po zapoznaniu się z tematem czas na rozwój waszych fantazji jeszcze we dwójkę a potem następny krok w "geometrię" w zalezności od waszych preferencji

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...