Skocz do zawartości
marius30

Żona na studiach

Rekomendowane odpowiedzi

Żona robi studia zaocznie w Rzeszowie,przyznałem sie do moich fantazji.Ma 33 lata ja 37,na początku nie była chętna ale teraz chwyciła bakcyla.Zapytała sie nawet gdzie szukać tego faceta.Zaproponowałem jej żeby jakiegoś studenta sobie znalazła.Bardzo chciałbym zostać rogaczem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaproponowałem jej żeby jakiegoś studenta sobie znalazła

Kiepski pomysł. Zdecydowanie lepszym byłby, gdybyś pokazał Jej forum.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrazi???? A czym? ;)

Zaczynanie przykody z cuckoldem od tego forum, to najlepszy możliwy pomysł! I właśnie po to, żeby się nie zrazić. Sam tez poczytaj wczesniej starannie;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok pokaże jej ale nie wiem czy się nia zrazi.

Kręcisz cuś Kolego ;) , bo:

eraz chwyciła bakcyla.Zapytała sie nawet gdzie szukać tego faceta

Forum z poradami od początkujących kiedyś to się zrazi, a poszukiwanie kochanka z grona współ studentów to dobry pomysł?

Coś mi tu nie gra ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... na początku nie była chętna ale teraz chwyciła bakcyla.Zapytała sie nawet gdzie szukać tego faceta

Chyba jednak nie znasz kobiet.

Skoro jej tak wierciles dziure w brzuchu to spytala Ciebie gdzie ma szukac faceta zeby okreslic jak daleko wszystko zaplanowales.

Kobiety nie lubia byc manipulowane.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on. najważniejsza moim zdaniem rada to nie robić nic na boku bo efekt wyjdzie odwrotny

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może na razie dam sobie na wstrzymanie zobaczę jak się sytuacja rozwinie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak, to najlepszy pomysł, nic nie robić i zobaczyć jak się samo rozwinie;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i czytać czytać forum ze zrozumieniem... moze też jakis film kooedukacyjny my  wczoraj  ogladaliśmy - święta czwórca....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...