Skocz do zawartości
forest

Szukam kobiety do związku cuckold.

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie, 

poszukuję tu kobiety która posiądzie mnie w swoje władanie. Chcę stworzyć związek w którym będę własnością swej Pani. Potrzebuję zaufania i dyskrecji a stanę się Pani swobodnie zarządzalną własnością tak samo jak para butów. Potrzebuję nad sobą władzy oraz wytyczania dróg którymi będę podąrzać. Pragnę się oddać i zatracić kobiecie z klasą, kobiecie z którą można iść na spacer, pojeździć na rowerze czy iść do kina. Porozmawiać o rzeczach ważnych i przyziemnych. Odkąd pamiętam kobiety mnie fascynowały. Były dla mnie czymś lepszym, wspaniałym. Nigdy jednak nie patrzyłem jak na obiekt do seksu Od zawsze godzinami rozmyślałem o usługiwaniu i byciu własnością zależną od woli swej pani.  Od kilku lat zbieram pewne doświadczenia w służbie. Rozwijam się. Umiem coraz więcej i coraz lepiej.  W związku oczekuję pełnej kontroli życia seksualnego. Oczywiście mojego. Pani jest poza kontrolą. Marzę o pasie cnoty. 

Na początku pozwolę sobie mieć pewne wymagania. Szukam kobiety wyrafinowanej. Nie przepadam za wulgarnością w słowach i ubiorze. Najchętniej do 30 lat. Ubóstwiam kobiety szczupłe. Nie przeszkadza mi jeśli kobieta jest wyższa ode mnie. 

Mam 27 lat, 175cm 75kg. niebieskooki blondyn. Jestem dość ustabilizowany. Mam mieszkanie, małe auto, posiadam własną firmę jednak na dominację finansową będę potrzebować czasu i pewności.  Zapraszam do kontaktu i zadawania szczegółowych pytań. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...