Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.12.2015 o 15:43, Druh. pisze:

My mamy podobną, że właśnie sobie siedzi osoba/para ale nie jako bierny widz a jako nasz reżyser. ;) 

Ciekawy pomysł. Chętnie bym Was wyreżyserował. Jestem ciekaw, czy podążylibyście za moja wyobraźnią:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wieloletnich rozmowach z moją ukochaną żona chyba w końcu znaleźliśmy wspólna nić porozumienia. Nasze kręgi fantazji erotycznych zamykają i pokrywają się w tematyce powyższego zagadnienia. Mówiąc wprost, moja Pani wyraziła zgodę na to aby ktoś nas jawnie oglądał podczas naszych igraszek. Czy ktoś już doświadczył czegoś takiego? Czy jest coś na co można i trzeba się przygotować? Wiem też, że preferowanym kibicem naszych zabaw w ocenie mojej żony jest starszy. Młodzi podobno mogą być za bardzo napaleni ?

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Bear.Vixen pisze:

Po wieloletnich rozmowach z moją ukochaną żona chyba w końcu znaleźliśmy wspólna nić porozumienia. Nasze kręgi fantazji erotycznych zamykają i pokrywają się w tematyce powyższego zagadnienia. Mówiąc wprost, moja Pani wyraziła zgodę na to aby ktoś nas jawnie oglądał podczas naszych igraszek. Czy ktoś już doświadczył czegoś takiego? Czy jest coś na co można i trzeba się przygotować? Wiem też, że preferowanym kibicem naszych zabaw w ocenie mojej żony jest starszy. Młodzi podobno mogą być za bardzo napaleni ?

Gratulacje. Wszystko zależy od was, to wy decydujecie, wiecie jak chcecie, żeby to wyglądało. Oczywiście starszy jest bardziej zrównoważony, ale nie można zapominać o tym, że każdy jest inny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Bear.Vixen pisze:

[...] Czy ktoś już doświadczył czegoś takiego? Czy jest coś na co można i trzeba się przygotować? [...]

Tak, doświadczyliśmy kilka razy z żoną takiego "układu", ale nie z chęci, a raczej z przymusu. Nie będę tutaj opowiadał wszystkich historii ale podam jako przykład przedostatnie spotkanie, w którym umówiliśmy się z facetem na trójkąt, po czym na spotkaniu okazało się, że nie za bardzo jego sprzęt chce działać, a w końcu stwierdził on, że jego fantazją jest popatrzeć na parę niż brać udział w akcji. Nieco żenujące doświadczenie. Dlatego na wstępie warto konkretnie ustalić zasady, granice, może nawet stworzyć jakiś "scenariusz" spotkania. Inna sprawa to Wasz komfort podczas spotkania. Na bazie doświadczeń muszę powiedzieć, że znaczna część spotkań wygląda w realu inaczej niż się to sobie wcześniej wyobrażało. Osobiście nie lubię szybkich akcji, wolę najpierw się bliżej z kimś poznać, spotkać na kawę, porozmawiać, jakoś rozładowuje to stres przed spotkaniem.

Powodzenia w realizacji planu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, damian26 pisze:

Na bazie doświadczeń muszę powiedzieć, że znaczna część spotkań wygląda w realu inaczej niż się to sobie wcześniej wyobrażało. 

JA muszę powiedzieć, że żadne moje spotkanie nie wyglądało tak jak sobie je wyobrażałem? Sęk w tym, żeby inne nie oznaczało rozczarowania i totalnej klapy, tylko mimo wszystko mnóstwo endorfin i dobrych wspomnień. Bardzo przydaje się do tego bliższe poznanie się z kimś i nawiązanie relacji o której piszesz.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też planujemy zacząć od obserwatora, chociaż głównym pomysłem była para i seks równoległy 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...